Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’

9 december 2021 12:24
Where to cop: Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’ is terug van weggeweest. De sneaker komt zaterdag 11 december 2021 uit en zal verkrijgbaar zijn bij verschillende shops. Hier vind je een overzicht van alle winkels waar jij de ‘Cool Grey’ kunt scoren.

Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey’

De Air Jordan 11 ‘Cool Grey’ bestaat twintig jaar en dit viert Nike door de sneaker opnieuw uit te brengen. Deze colorway verscheen voor het eerst in 2001 en maakte later in 2010 een comeback. Ook Michael Jordan was in dit paartje te zien en droeg het model tijdens zijn terugkeer bij de NBA. Het model behoort tot één van MJ’s favoriete sneakers en werd de basketballer in het seizoen van ’95 tot ’96 veel gespot in de colorway ‘Concord’.

Air Jordan 11 'Cool Grey'
Air Jordan 11 'Cool Grey'

Het aankomend paartje haalt zijn inspiratie uit de OG variant uit 2001 en deelt hetzelfde grijze kleurenschema. Het bovenwerk bestaat uit een mix van nubuck en patent leer. De middenzolen behouden zijn witte kleur en zijn verwerkt met een Nike Air Demping voor extra comfort en ondersteuning.

Air Jordan 11 'Cool Grey'

De buitenzolen zijn translucent en hebben een wat blauwe tint gekregen. Dit maakt het paartje anders dan zijn voorgangers. Ten slotte is op de kraag het Jumpman logo terug te vinden. Op de hiel is het getal ’23’ gestikt. Dit refereert naar het spelersnummer van Michael Jordan.

Air Jordan 11 'Cool Grey'
Air Jordan 11 'Cool Grey'

Where to cop?

De ‘Cool Grey’ is vanaf zaterdag 11 december 2021 verkrijgbaar bij verschillende shops. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels waar jij de sneaker kunt scoren. Wees er wel snel bij, want de kicks komen om 09:00 uur stipt online. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken!

Nike
Nike
Jordan 11 'Cool Grey'
Footdistrict
A Few
A Few
BSTN
BSTN
Jordan 11 'Cool Grey'
Solebox
Naked Copenhagen
Snipes
Snipes
Footlocker
Footlocker

Raffles

Daarnaast kun je je ook inschrijven voor een raffle. Hiermee vergroot jij je kans om het paartje te scoren. De loting is nu open bij de store END Clothing, dus klik snel op de shop om je in te schrijven.

Jordan 11 'Cool Grey'

Marktplaatsen

Heb je de schoen helaas niet kunnen verkrijgen? We got you! Zo is de ‘Cool Grey’ ook verkrijgbaar is bij verschillende marktplaatsen.

StockX
StockX
The Edit LDN
The Edit LDN
KLEKT
KLEKT
GOAT
GOAT
KicksCrew
KicksCrew
eBay

Voor een compleet overzicht van de Air Jordan 11 Retro ‘Cool Grey‘ en alle verkooppunten, kun je op de knop hieronder klikken. De sneaker komt op 11 december 2021 om 09:00 uur uit en wij wensen jou alvast heel veel succes!

Air Jordan 11 Retro 'Cool Grey'

CT8012-005 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders