Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC Toe’

20 juli 2023 15:40
Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC Toe’

Op 22 juli 2023 om 09:00 uur komt de lang verwachtte Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC Toe’ uit. Een nieuwe iteratie van de welbekende en geliefde UNC colorway. Lees hier alles over de sneaker en de benodigde info voor de release.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC Toe’ | DZ5485-400

Nike

We maakten kennis met het iconische Air Jordan 1 model in 1985. De release was gekoppeld aan het eerste jaar van Micheal Jordan in de NBA. Voordat Micheal onderdeel van de Chicago Bulls was, speelde hij drie jaar lang voor de University of North Carolina. Het logo van de universiteit is lichtblauw, daarom speelde Jordan in die periode in een lichtblauw tenue. Ter ere van Micheals tijd in North Carolina werd de Air Jordan 1 ‘UNC’ kleurstelling uitgebracht.

In 2021 verscheen de Air Jordan 1 Retro High ‘University Blue’ maar dit is zeker niet het enige model waar je de colorway op kon terug zien, zo zagen we de kleur ook onder andere terug op de Air Jordan 5, Air Jordan 6 en op de Nike Dunk.

Nu is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe AJ1 met de UNC kleur. Opvallend aan de opkomende release is zijn toebox. De sneaker is namelijk vernoemd naar het feit dat de toebox blauw gekleurd is.

Where to cop?

Als jij de Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC Toe’ wil coppen, zorg dan dat je op 22 juli 2023 om 09:00 uur klaar zit! De sneaker zal bij verschillende retailers en via meerdere raffles droppen. Vind hier onder een overzichtelijk overzicht met alle stores waar je de sneaker beschikbaar zal worden.

Heb je toch de release gemist? Dan zal je de ‘UNC Toe’ ook terugvinden bij een aantal marktplaatsen.

Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via onze Sneakerjagers releasekalender.