Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Palomino’

30 augustus 2023 14:00
Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Palomino’

We kennen de Palomino colorway maar al te goed. Nu, op 2 september 2023 om stipt 09:00 uur is het eindelijk tijd voor de AJ1 High om te shinen met een herfstachtige colorway. Lees in dit artikel alles wat je moet weten over de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Palomino’ release.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Palomino’ | DZ5485-020

Nike

De aankomende Jordan colorway heeft nu al de potentie om jou favoriete sneaker te worden in de grauwere maanden van het jaar. Het bovenwerk combineert zwart leer met een donkerbruin suède materiaal. Door het materiaal- en kleurgebruik vertoont de ‘Palomino’ sterke gelijkenissen met de geliefde Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’.

De sneaker wordt door Nike zelf omschreven als een luxe-uitvoering van de Air Jordan 1. Deze beschrijving verdiend de colorway zeker, aangezien er ook gebruik wordt gemaakt van premium leer.

Het tonglabel met het Nike-logo voegt wat kleur toe en zorgt voor een samenhangend geheel. De gele kleur van het label is ook terug te vinden in de binnenzool van de sneaker.

Where to cop?

De Air Jordan 1 Retro High ‘Palomino’ zal op 2 september 2023 om 09:00 uur releasen. De sneaker zal in de verkoop gaan bij verschillende retailers. Naast de mogelijkheid om de AJ1 snel aan te schaffen bij verschillende winkels, heb je ook de optie om deel te nemen aan verschillende raffles.

Mocht je dan toch hebben misgegrepen bij de release, maak je dan vooral geen zorgen. Als je graag de ‘Palomino’ wilt bemachtigen, kun je de sneaker na de release ook vinden bij verschillende marktplaatsen.

Mocht je nooit meer een release willen missen houd dan zowel onze releasekalender als onze sneaker nieuwspagina in de gaten, zodat je altijd up-to-date bent.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Palomino'

DZ5485-020 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders