Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’

17 november 2022 15:15
Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ wordt op zaterdag 19 november 2022 gereleased. De sneaker brengt ode aan de classic ‘Chicago’ colorway en combineert de kleuren rood, wit en zwart. Het model wordt in full-family sizing bij verschillende retailers gereleased. Bekijk hier het volledige overzicht van alle retailers.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ l DZ5485-612

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Nike
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ heeft een welbekende colorway en brengt ode aan de ‘Chicago’ colorway. Deze colorway is kenmerkend voor de Air Jordan 1 High en combineert de kleuren van het Chicago Bulls team, waar Michael Jordan speelde. De ‘Lost and Found’ heeft een used look en is volgens Nike “Meant to be worn”.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

De used look van de sneaker hint naar de mom-and-pop shops uit de jaren ’80 waar de Air Jordan 1 High ‘Chicago’ in cracked schoenendozen lagen. De kraag heeft een off-white kleur, wat het paartje een vintage look geeft. Ook het gebruik van cracked leer op de kraag hint naar het vintage imago van de ‘Lost and Found’ colorway.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

De overlays komen in de welbekende rode kleur. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze kleurt hier rood. De sneaker komt in een custom shoebox. Deze heeft een ‘aged’ look en komt met een vintage aankoopbewijs. Op de tong en middenzool is het Nike Air logo geplaatst.

Where to cop?

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ wordt op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur gereleased. De sneaker dropt bij verschillende retailers. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Foot Locker
Kickz

Raffles

Daarnaast is de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ ook via verschillende raffles te verkrijgen. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. Ook hier dropt de sneaker op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven.

AFEW
Sneakersnstuff
Offspring
Naked
BSTN
END.
OQIUM
Footdistrict
Patta
Maha
One Block Down
Asphaltgold
Slam Jam

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder en bekijk de ‘Lost and Found’.

StockX
eBay
Kicks Crew
Flight Club
Limited Resell

Where to cop? – PS

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ komt ook uit in PS sizing. Ook deze variant wordt op 19 november 2022 gereleased. Bekijk de release bij de shop hieronder. Let op: de sneaker dropt om stipt 09:00 uur.

Nike

Raffles – PS

Ook kun je via verschillende raffles kans maken op de Air Jordan 1 Retro High OG PS ‘Lost and Found’. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop en schrijf je in. De sneaker wordt op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur gedropt.

Asphaltgold
BSTN
Maha
END.
Sneakersnstuff

Where to cop? – TD

De ‘Lost and Found’ colorway komt ook uit in TD-sizing. Ook deze variant wordt op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur gereleased. Klik op de shop hieronder en bekijk de release.

Nike

Raffles – TD

Daarnaast is de Air Jordan 1 Retro High OG TD ‘Lost and Found’ ook via verschillende raffles te verkrijgen. Klik op de shops hieronder en schrijf je in voor de raffles. Ook hier dropt de sneaker op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff
Maha
BSTN
Asphaltgold
AFEW
END.

Where to cop? – Crib Bootie

Tot slot is de ‘Lost and Found’ colorway er ook voor de kleintjes. De Crib Bootie wordt bij verschillende stores gereleased. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken. Ook hier dropt de sneaker op 19 november 2022 om stipt 09:00 uur.

Nike
Naked

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ dropt. De sneaker komt in full-family sizing en alle varianten droppen op zaterdag 19 november 2022 om stipt 09:00 uur. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails.

Houd ook onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases!

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

DZ5485-612 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG PS 'Lost and Found'

FD1412-612 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG TD 'Lost and Found'

FD1413-612 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro Crib Bootie OG 'Lost and Found'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders