Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’

24 november 2022 14:24
Where to cop: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ dropt op 26 november 2022. De sneaker heeft een groen met witte colorway en heeft zilveren details. De ‘Gorge Green’ wordt bij verschillende retailers gereleased. Bekijk hier het volledige overzicht van de stores waar jij dit paartje kunt scoren.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ l DZ5485-303

Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'
Nike
Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ wordt binnenkort gereleased. De Air Jordan 1 Retro High heeft een klassiek silhouet en is sinds zijn release in 1985 niet meer weg te denken uit de sneaker scene. Kort na de release van de ‘Lost and Found’ colorway, komt Nike nu met een groene variant van het model.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'

De ‘Gorge Green’ combineert de kleuren groen en wit. De upper kleurt wit en is van leer. De overlays komen in de ‘Gorge Green’ kleur en contrasteren mooi met het witte leer. Een opvallend detail is de zilveren Swoosh op het middenpaneel. Deze geeft de sneaker een chique twist.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'

Op de hiel is het Wing logo geplaatst, ook deze kleurt zilver en heeft een glimmende finish. De buitenzool kleurt groen en matcht mooi met de overlays op de ‘Gorge Green’. Op de tong en binnenzool is het Nike Air logo te zien. Ook dit is in de ‘Gorge Green’ kleur gezet.

Where to cop?

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ dropt op 26 november 2022. De sneaker is bij verschillende stores verkrijgbaar. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken. Let op: de sneaker dropt om stipt 09:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Nike
Foot Locker
One Block Down
Offspring
Naked

Raffles

Daarnaast zal de ‘Gorge Green’ colorway ook via verschillende raffles te verkrijgen zijn. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop en schrijf je in voor de raffle. Ook hier dropt de ‘Gorge Green’ colorway op 26 november 2022 om 09:00 uur.

Sneakersnstuff
Footpatrol
Asphaltgold
END.
size?
Snipes
AFEW
Footdistrict

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops om de colorway te bekijken.

StockX
eBay
Flight Club
GOAT
Kicks Crew
Limited Resell
KLEKT

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gorge Green’ op 26 november 2022 om stipt 09:00 uur dropt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Gorge Green’ colorway.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Gorge Green'

DZ5485-303 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders