Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’

12 oktober 2023 18:53
Where to cop: Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’

De ‘Mauve’ is een welbekende colorway bij Nike en verscheen in het verleden al op diverse modellen. Nu krijgt de Air Jordan 1 High de ‘Mauve’ treatment. De Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’ dropt op 14 oktober 2023 bij diverse retailers. Bekijk hier de volledige lijst van retailers waar je de sneaker kunt scoren.

Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’ l DZ5485-105

Air Jordan 1 High OG 'Mauve'
Nike
Air Jordan 1 High OG 'Mauve'

Nike breidt de Air Jordan 1 lijn uit met een nieuwe colorway. De ‘Mauve’ colorway combineert de kleuren ‘White’ en ‘Sky J Mauve’. Recent verscheen de paarsachtige tint ook op de Nike Air Max 1 ’86 ‘Smokey Mauve’. Ook wordt de Nike Air Max 1 ‘Smokey Mauve’ in 2023 verwacht, die dezelfde kleuren deelt.

Air Jordan 1 High OG 'Mauve'
Air Jordan 1 High OG 'Mauve'

De Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’ heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer. De upper heeft een frisse, witte kleur. De ‘Sky J Mauve’ overlays contrasteren goed met de upper. Het ingetogen design van de Air Jordan 1 High maakt het een tijdloze sneaker.

Air Jordan 1 High OG 'Mauve'
Air Jordan 1 High OG 'Mauve'

Op de kraag is het welbekende Wing logo geplaatst. Op de tong is het Nike Air logo te zien. De perforatiegaatjes in de neus helpen de sneaker ademen. De Swoosh op het middenpaneel verschijnt in de ‘Smokey J Mauve’ kleur en maakt het paar compleet. Het paar komt met twee soorten veters.

Where to cop?

De Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’ dropt op 14 oktober 2023 om stipt 09:00 uur bij diverse retailers. Klik op de shops hieronder en bekijk de release bij de desbetreffende shop. Ook zijn de raffles bij de shops hieronder al geopend. Schrijf je in via de knoppen hieronder.

Mocht je de release gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen. Hier zal de sneaker na zijn drop verkrijgbaar zijn.

Houd vooral de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven over de laatste sneaker releases.