Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 1 High GORE-TEX ‘Light Bone’

21 december 2021 11:41
Where to cop: Air Jordan 1 High GORE-TEX ‘Light Bone’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Speciaal voor het winterseizoen komt Nike met de Air Jordan 1 High GORE-Tex ‘Light Bone’. De sneaker is gemaakt van waterdichte materialen en komt op woensdag 22 december 2021 uit. Wij hebben alle verkooppunten voor je op een rijtje gezet.

Air Jordan 1 High GORE-TEX ‘Light Bone’ | DB2889-100

GORE-TEX is een waterdicht en ademend materiaal en wordt vaak gebruikt voor outdoor producten. Het materiaal is stevig opgebouwd en heeft een lange levensduur. Naast de Air Jordan 1, is dit materiaal ook terug te vinden op de Air Force 1. Zo bracht het Swoosh merk in 2019 de eerste Air Force 1 GORE-TEX uit en werden er in 2020 vier verschillende colorways gedropt.

Jordan 1 High GORE-TEX
Jordan 1 High GORE-TEX

Nu brengt Nike de AJ1 ‘Light Bone’ uit. De sneaker heeft een upper gemaakt van waterbestendige nubuckleer. Hier is ook het GORE-TEX materiaal in verwerkt. De basis van de schoen is volledig in het wit gezet en de overlays zijn in lichte en donkere grijstinten gezet. De Swoosh op het middenpaneel kleurt samen met het Wing logo zwart. Verder is ook het GORE-TEX logo boven de middenzolen en de binnenvoering in het zwart gezet.

Jordan 1 High GORE-TEX

De perforatiegaatjes op de toebox zijn dichtgemaakt om zo de sneaker volledig waterdicht te maken. De middenzolen zijn in het wit gezet en op de buitenzolen is een opvallend patroon te vinden. Deze kleurt voornamelijk zwart en heeft transparante accenten erdoorheen verwerkt.

Jordan 1 High GORE-TEX
Jordan 1 High GORE-TEX

Where to cop?

De waterdichte Air Jordan 1 High komt op woensdag 22 december 2021 uit. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar jij het paar kunt scoren. Wees er wel snel bij, want de kicks zullen om 09:00 uur stipt online komen. Klik snel op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Nike
AFew
Afew
4Elementos
4Elementos

Marktplaatsen

Heb je het paartje helaas niet kunnen scoren? We got you! Vergeet niet dat de sneaker ook te vinden is bij verschillende marktplaatsen.

StockX
GOAT
GOAT
KicksCrew
KicksCrew
KLEKT
KLEKT
eBay
eBay

Klik op de button hieronder om een compleet overzicht van de Air Jordan 1 High GORE-TEX ‘Light Bone’ en alle verkooppunten te krijgen. De kicks zullen op woensdag 22 december 2021 om 09:00 uur gereleased worden. Wij wensen jou alvast heel veel geluk toe!

Air Jordan 1 High Gore-Tex 'Light Bone'

DB2889-100 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders