Skip to content
Upcoming

Where to cop: Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’

1 maart 2022 11:46
Where to cop: Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op donderdag 3 maart 2022 wordt de Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ gereleased. De sneaker is geïnspireerd op een sample uit 1985. Dit is vooral terug te zien in de kleuren, het is een combinatie van College Navy, Summit White en Tech Grey. Om je een handje te helpen hebben wij alle verkooppunten en raffles op een rijtje gezet. Op deze manier kun je gemakkelijk het paartje aanschaffen.

Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ | BQ4422-400

De ‘Georgetown’ is een remake van de Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown Hoyas’ samples, die in 1985 waren uitgelekt. Deze sneaker is helaas nooit uitgebracht, tot nu. Liefhebbers hebben maar liefst bijna veertig jaar moeten wachten, maar dan heb je ook wat!

Air Jordan 1 High 85 'Georgetown'
Air Jordan 1 High 85 'Georgetown'

Het bovenwerk van de schoen is van leer en heeft een grijze kleur. De overlays kleuren marineblauw en zijn net als het bovenwerk ook van leer. De tong van de sneaker heeft een crème kleur.

Air Jordan 1 High 85 'Georgetown'
Air Jordan 1 High 85 'Georgetown'

De swoosh op het middenpaneel kleurt net als de overlays, marineblauw. Waar op de samples het ‘Hoyas’ logo stond staat nu het wingslogo. Net als de tong hebben de veters een crème kleur.

Adem Air Jordan 1 Georgetown
Detail air jordan 1 georgetown

De Jordan heeft ook weer perforaties die de schoen laten ademen. De outsole heeft dezelfde kleur als de swoosh en de midsole kleurt wit.

Where to cop?

De Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ zal uitkomen op donderdag 3 maart 2022. Om stipt 9.00 uur zal deze releasen, vergeet dus niet om je wekker te zetten als je dit paartje wilt scoren! Hieronder volgt een overzicht waar de sneaker te koop zal zijn.

Nike 'Georgetown'
Nike
Footdistrict 'Georgetown'
Footdistrict

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je de Jordan via een raffle scoren. Je schrijft je hierbij in voor een loting, wanneer je wordt uitgekozen heb je de mogelijkheid om de sneaker aan te schaffen. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven!

SNS 'Georgetown'
Sneakersnstuff
END 'Georgetown'
END Clothing
Oqium 'Georgetown'
Oqium
One Block Down 'Georgetown'
One Block Down
Georgetown foot patrol
Footpatrol
solebox

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben? Geen zorgen! De Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ zal ook te koop zijn via verschillende marktplaatsen.

StockX Georgetown
StockX
Klekt Georgetown
Klekt
Air Jordan 1 High 85 eBay
eBay

Dit waren de stores waar je de Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ op donderdag 3 maart 2022 kunt scoren! Vergeet niet om je wekker te zetten, want de sneaker zal exact om 9.00 uur releasen.

Air Jordan 1 High '85 'Georgetown'

BQ4422-400 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Als je de release mist, vergeet dan niet dat je een paar kunt kopen op andere marktplaatsen als GOAT en Flight Club!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date