Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Aimé Leon Dore x New Balance 1000 pack

19 juni 2024 12:12
Where to cop: Aimé Leon Dore x New Balance 1000 pack

De langverwachte Aimé Leon Dore x New Balance 1000 pack dropt deze donderdag, 20 juni 2024. Het pack bestaat uit drie colorways; ‘White’‘Black’ en ‘Grey’. Alle drie de colorways zullen bij verschillende retailers te verkrijgen zijn. Bekijk het volledige overzicht met verkooppunten hier.

Aimé Leon Dore x New Balance 1000

Beeld Aimé Leon Dore

Sinds de New Balance 1000 zijn comeback maakte eerder dit jaar, lijkt het silhouet razendpopulair te zijn. Het silhouet werd oorspronkelijk in 1999 geïntroduceerd en speciaal voor zijn 25-jarige bestaan, bracht New Balance het silhouet terug in het ‘When Things Were Pure’, pack, in samenwerking met Joe Freshgoods.

Kort daarna volgde de ‘Silver Metallic’ en ‘Angora Moonrock’ colorways en nu het Aimé Leon Dore pack. Het pack komt met drie monotone colorways; ‘White’‘Black’ en ‘Grey’. De stijl van Aimé Leon Dore is gemakkelijk te herkennen, mede door de tijdloze uitstraling. Zo ook bij de New Balance 1000.

Aimé Leon Dore x New Balance 1000 'Grey'
Aimé Leon Dore x New Balance 1000 'Black'
Aimé Leon Dore x New Balance 1000 'White'

Het silhouet heeft een basis van mesh, leren overlays en TPU-details. Op de neus is het Aimé Leon Dore logo geplaatst. Transparante overlays geven de sneaker een moderne twist. De ABZORB-demping in de hiel en voorvoet biedt demping en comfort, evenals een Stability Web-schacht in de middenvoet.

Where to cop?

De Aimé Leon Dore x New Balance 1000 ‘White’‘Black’ en ‘Grey’ droppen op 20 juni 2024 bij verschillende retailers. Bekijk de lijst met verkooppunten hieronder. Mocht je meer willen weten over de opkomende New Balance 1000 colorways, klik dan hier.