Skip to content
Where to Cop

Where to cop: adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’

18 maart 2022 16:14
Where to cop: adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op dinsdag 22 maart 2022 zal de adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ restocken. De ‘Waverunner’ maakte zijn eerste debuut in 2017. Na deze lancering werd de release wereldwijd nog een keer opnieuw uitgebracht in 2018, 2019 en in 2021. Het is één van de beste Yeezy releases aller tijden. Bekijk in het overzicht hieronder waar de adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ te koop zal zijn.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ | B75571

De ‘Waverunner’ is te herkennen aan de kleuren die zijn gebruikt voor het bovenwerk. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh en kleurt lichtgrijs. Deze kleur is ook terug te zien op de suède overlay bij de veters, op de hiel en neus. De rest van het bovenwerk is een combinatie van zwart en blauw.

adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'
adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

Wat direct opvalt aan deze Yeezy is de kleur van de veters. De veters krijgen een opvallende neongroene kleur, deze kleur is niet gebruikt voor de schoen zelf. Waardoor de veters duidelijk zichtbaar zijn.

adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'
adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

Naast de veters, zorgen de oranje en zwarte accenten op de tussenzool voor meer detail in de ‘Waverunner’. De rest van de tussenzool is wit en de buitenzool is zwart.

Raffles

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ zal opnieuw uitkomen op dinsdag 22 maart 2022. De sneaker zal alleen te koop zijn via raffles. Een raffle is een loting waarbij je uitgeloot moet worden om de ‘Waverunner’ te kunnen kopen. Voor meer kans op het scoren van die paartje kun je het best bij zo veel mogelijk inschrijven! Klik op de afbeeldingen om naar de desbetreffende website te gaan!

adidas
adidas
Footshop
Footshop
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Baskets
baskèts
Naked
NAKED
Afew
Afew
Footdistrict
Footdistrict
Calico Jack
Calico Jack
End
End
footpatrol
Footpatrol

Marktplaatsen

Heb je de restock gemist? Geen zorgen! De ‘Waverunner’ is nog te koop bij verschillende markplaatsen. Klik op de winkels hieronder om de sneakers alsnog te kunnen scoren!

StockX
StockX
Goat
GOAT
Klikt
KLEKT
Farfetch
Farfetch
The edit ldn
The Edit LDN
Stadium goods
Stadium Goods
Limited Resell
Limited Resell
eBay
eBay

Vergeet niet om je in te schrijven bij de raffles! Wanneer je dit gedaan hebt, hou dan vooral dinsdag 22 maart 2022, je mailbox in de gaten. Hopelijk hebben jullie geluk en kan de adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’ aan jullie persoonlijke collectie toegevoegd worden!

Hou vooral ook onze release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases!