Skip to content
Where to Cop

Where to cop: adidas Samba OG ‘White’ & ‘Black’

26 januari 2023 10:10
Where to cop: adidas Samba OG ‘White’ & ‘Black’

De adidas Samba komt weer terug in het OG zwart en wit. De klassieker van adidas kwam tot leven in 1949 en dropt op 28 januari 2023 om 00:00 opnieuw. Hieronder hebben wij neergezet bij welke retailers je zowel de zwarte als witte colorways kunt scoren.

adidas Samba OG ‘White’

Als er een sneaker is die op dit moment de hele wereld over gaat, is het geen ander dan de adidas Samba. De hype is bijna niet te meten en er is bijna geen sneakerhead die de schoen met drie strepen niet in zijn rotatie heeft zitten.

De adidas Samba White OG heeft een tijdloze opmaak die onder elke outfit te stylen is. Met de grijze neus, de donkere hiel en strepen en het woord Samba geschreven in het goud is deze klassieker er een die je zeker niet mag missen.

adidas Samba OG ‘Black’

Als Ying en Yang brengt adidas de OG Samba zowel in het zwart en het wit uit. Zoals de naam al doet vermoeden, komt de sneaker met een zwarte upper. Het bovenwerk is van leer en de suède overlays geven de sneaker een chique look. Gouden details op het middenpaneel geven de colorway een speelse twist.

De zwarte colorway komt met een donkerbruine gumzool, die de sneaker een contrasterend effect geeft. Op het middenpaneel zijn de drie strepen gezet die kenmerkend zijn voor het merk. Op de tong is het adidas Trefoil logo geplaatst.

Where to cop? – ‘White’

De adidas OG Samba ‘White’ is te verkrijgen bij de retailers hieronder. Als je drukt op de foto’s zal je doorverwezen worden naar de websites om de sneaker te kopen. De sneaker dropt op 28 januari 2023 om stipt 00:00 uur.

Raffle

Sommige winkels houden raffles om het eerlijker te maken voor iedereen tijdens een speciale drop. In een raffle worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de sneaker op 28 januari 2023 om 00:00 uur.

Marktplaatsen

Ben je de release misgelopen? Geen reden tot paniek! Er zijn genoeg marktplaatsen waar je aan de OG Samba ‘White’ kan komen. Klik op de foto’s hieronder om op de websites van de resellers te komen.

Where to cop? -‘Black’

De adidas OG Samba ‘Black’ is te verkrijgen bij de retailers hieronder. Klik op de foto’s hieronder om de release te bekijken. De sneaker dropt op 28 januari 2023 om stipt 00:00 uur.

Raffles

Ook de adidas Samba OG ‘Black’ is bij verschillende raffles te verkijgen. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de sneaker op 28 januari 2023 om 00:00 uur.

Marktplaatsen

Net als bij de ‘White’ colorway is de adidas Samba OG ‘Black’ ook na zijn release te verkrijgen bij verschillende resell sites. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

Dit zijn de stores waar de adidas Samba OG ‘White’ en ‘Black gedropt wordt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneakers droppen op 28 januari 2023 om stipt 00:00 uur.

Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de adidas OG Samba colorways.

adidas Samba OG 'White'

B75806 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba OG 'Black'

B75807 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders