Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’

21 november 2022 15:33
Where to Cop: A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Na lang wachten en veel speculatie is het eindelijk zover! De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ verschijnt op woensdag 23 november 2022 om 09:00 uur bij verschillende retailers. Heb je al geluk gehad met Nike’s Early Access?

Zo niet, dan is het de moeite waard om te blijven lezen, want in dit artikel laten we je alle retailers en winkels zien waar je de nieuwe Jordan 4 kunt kopen!

A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ | DV6773-220

A Ma Maniére en Jordan Brand zijn terug met een nieuw ontwerp! Het in Atlanta gevestigde modemerk staat al bekend om zijn verschillende premium makeovers van Air Jordan modellen, waaronder de AMM x Air Jordan 1, de AMM x Air Jordan 2 en de AAM x Air Jordan 3.

Nu komt de langverwachte A Ma Maniére x Air Jordan 4 uit in een luxe ‘Violet Ore’ colorway. Het bovenwerk van de sneaker is volledig gemaakt van hoogwaardig leer in een matte aubergine tint. De veters, het gaas en de TPU-accenten zijn ook in deze kleur. Het ontwerp wordt afgerond met een crèmekleurige zool en een zwart spatbord- maar er is meer te zien!

Where to Cop: der A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Violet Ore'
A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Violet Ore'
Nike

Op de kraag zit bijvoorbeeld een klein metalen knoopje met het “A” logo van A Ma Maniére erop. Nog een blikvanger: aan de binnenkant van de hiellipjes staat de boodschap: “Het gaat niet om de schoenen” en “Het gaat erom waar je naartoe gaat”.

 Maniére x Air Jordan 4 'Violet Ore'
 Air Jordan 4 'Violet Ore'
BSTN

Bij de hiel van de schoen zien we een zwart heel tab met het originele Nike Air branding. Op de voorkant van de tong staat op de linkerschoen het AMM-logo en op de rechterschoen de Jordan Brand Jumpman. De achterkant van de tong en de binnenvoering zijn ook gevoerd met een gewatteerde stof.

Where to Cop: der A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Violet Ore'
Air Jordan 4  x A Ma Maniére
Nike

Where to cop?

Waar kan ik de A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ kopen, vraag je? De sneaker komt uit op woensdag 23 november 2022 om 09:00 uur. Op dit moment kun je het kopen bij de volgende winkels. De look kost je 225€.

Nike

Raffles voor de Jordan 4 x A Ma Maniére

De Jordan 4 met A Ma Maniére zal ook verkrijgbaar zijn bij verschillende Raffles. Je kunt zich direct inschrijven door op onderstaande winkels te klikken en alle informatie te bekijken. Met een beetje geluk word je geselecteerd en mag je de sneaker mee naar huis nemen. Schrijf je snel in, sommige loterijen sluiten eerder dan andere!

BSTN Jordan 4  x A Ma Maniére
BSTN
Footdistrict Jordan 4
Footdistrict
One Block Down Jordan 4  x A Ma Maniére
One Block Down
SNS Jordan  x A Ma Maniére
SNS
Footpatrol
Footpatrol
End
END.
Oquium Jordan 4
Oqium
Kickz
Kickz

Maarktplaatsen

Heb je de release van de nieuwe Jordan x A Ma Manière samenwerking gemist, of gewoon geen geluk gehad bij de Raffles? Dan heb je nog steeds de kans om een paartje te bemachtigen op verschillende marktplaatsen. Klik op de platforms hieronder voor alle informatie die je nodig hebt.

Nogmaals alle belangrijke details: De A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ viert zijn release op woensdag 23 november 2022 om 09:00 uur bij verschillende winkels. Je kunt nog een release reminder krijgen via onze gratis Sneakerjagers app. Onderstaande knop toont je een voortdurend bijgewerkt overzicht van de retailers en hun informatie. Veel success!

A Ma Maniére x Air Jordan 4 'Violet Ore'

DV6773-220 · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders