Skip to content
Upcoming

When life gives you lemons, you make Lemonade

3 december 2020 19:09
When life gives you lemons, you make Lemonade

De Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ zal uitkomen op vrijdag 4 december. Weer een goede Air Max 1 release met een aantal mooie details! Houd ons YouTube kanaal goed in de gaten. We hebben namelijk een toffe video van deze Air Max 1 voor jullie in petto.

Van 1 december tot en met 24 december hebben we een mega giveaway voor jullie. We geven namelijk elke dag een aantal prijzen weg. Houd daarom onze Sneakerjagers app in de gaten. Via de app kan je namelijk dagelijks meedoen!

Powerwall

In 2006 kwam Nike met de Powerwall collectie. Deze collectie van Nike bestond uit maar liefst uit 56 sneakers en een aantal van deze releases komen nu, 14 jaar later, terug. We zagen al eerde de ‘Limeade’ en ‘Strawberry Lemonade’ colorway van deze Air Max 1, maar nu komt dus ook de ‘Lemonade variatie uit.

Wat centraal staat bij deze collectie waren de Air logo’s op het bovenwerk. Deze zijn uiteraard ook weer terug te vinden op deze re-issue van de Air Max 1 ‘Lemonade’. Deze Air logo’s hebben diepte en dat zorgt voor een bijzondere look op het bovenwerk. Alle Air logo’s, op één na, zijn geel gekleurd. De gene die groen is gekleurd, in plaats van geel, zit op de hak.

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

Een ander leuk detail op deze Air Max 1 is bijvoorbeeld de doorgesneden citroen op de tong. Dit detail was nog niet zien op de versie van 2006 en hierdoor onderscheid de re-issue zich toch van de release uit 2006. Ook de insole beschikt over een aantal illustraties van een citroen.

Tenslotte komt de sneaker met groene veters en zijn de overlays reflecterend. Dit betekend dat de gedeeltes waar die kleine Air logotjes op zitten zullen reflecteren bij bijvoorbeeld een flits van een foto.

De Air Max 1 ‘Lemonade’ komt uit op vrijdag 4 december en is verkrijgbaar bij Nike en verschillende retailers. Check hieronder alle aanbieders door op de knop te drukken.

Nike Air Max 1 Premium 'Lemonade'

CJ0609-700 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Lemonade'
Air Max 1 'Lemonade'
Air Max 1 'Lemonade'
Air Max 1 'Lemonade'