Skip to content
Upcoming

What’s in the Box? Nike Air Max 90 ‘Black Volt’

29 juli 2020 15:36
What’s in the Box? Nike Air Max 90 ‘Black Volt’

We hebben weer een pakketje binnengekregen van JD Sports en net als een paar afleveringen geleden is dit een Nike Air Max 90. Deze Nike Air Max 90 ‘Black Volt’ staat dan ook centraal in onze nieuwe aflevering van ‘Whats in the Box?’. Check hem hierboven!

Dertig jaar geleden kwam de Nike Air Max 90 voor het eerst uit. Nu, 30 jaar later, heeft de Air Max 90 nog steeds een prominente plek in het straatbeeld. Dit komt vooral door de vele goede releases van dit jaar. Zo kwamen er tal OG releases uit dit jaar. Deze releases brengen je helemaal terug naar de jaren 90. Hoewel je de Air Max 90 zo gek kan maken als je wilt, zijn de simpelheid en de details van de sneaker toch de grote succesfactoren van deze sneaker. Dat is bij deze Nike Air Max 90 ‘Black Volt’ ook zeker het geval.

Met een bijna compleet zwart bovenwerk weet deze colorway vooral de focus op de details te leggen. Kijk bijvoorbeeld naar de reflecterende Swoosh in het grijs, of de Nike Air branding in ‘Volt’. Deze ‘Volt’ details zijn terug te vinden op de hak van de sneaker, op de tong, bij de window en binnen in de Air Unit.

Deze Nike Air Max 90 is nu verkrijgbaar bij JD Sports. Check de knop hieronder om hem te bekijken.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Volt Accent'

CV1634-001 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers