Skip to content
Where to Cop

Were to cop: JJJJound x New Balance UK 991 ‘Grey’ 

15 februari 2023 16:16
Were to cop: JJJJound x New Balance UK 991 ‘Grey’ 
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De JJJJound x New Balance UK 991 ‘Grey’ wordt binnenkort gedropt. Dit klassieke paartje komt uit 2001 en maakt een comeback dit jaar. De sneaker komt zowel in mannen- als vrouwenmaten uit. Bekijk hier de retailers waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn. De sneaker dropt op vrijdag 17 februari 2023.

JJJJound x New Balance UK 991 ‘Grey’

Poef
New Balance
Side L

Het 991 model kwam oorspronkelijk uit in 2001 en was de eerste update van de 99x-serie. Anno 2023 maakt de sneaker zijn comeback en doet dit met een samenwerking met JJJJound. De gestroomlijnde toebox en de overlays met gedurfde uitsneden zorgde ervoor dat de sneaker ver vooruit loopt op zijn tijd. De JJJJound x Made in UK 991 is een verfijnde versie van dit tijdloze silhouet.

Side
Upper

De middenzool van de sneaker heeft transparante details. De sneaker is voorzien van de ABZORB-technologie, die demping en comfort biedt. Het klassieke bovenwerk van mesh heeft overlays van suède in een kleurenpallet van aardetinten.

Hiel
Zool

Were to cop?

De JJJJound x New Balance UK 991 ‘Grey’ wordt op 17 februari 2023 gereleased om stipt 10:00 uur. De sneaker komt bij verschillende retailers in de winkel. Klik op de retailers hieronder en om de release te bekijken.

Balance
New Balance

Raffles

Ook is de New Balance UK 991 ‘Grey’ in samenwerking Canadese merk te verkrijgen via verschillende raffles. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven voor de raffles. Ook hier dropt de sneaker op 17 februari 2023 om stipt 10:00 uur.

JJJJound x New Balance
END.
JJJJound x New Balance
Slam Jam
Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Heb je de release van de sneaker gemist? Geen stress, er zijn voldoende marktplaatsen die de sneaker verkopen na de release.

JJJJound x New Balance
StockX
JJJJound x New Balance
Flight Club
Ebay
Ebay

Were to cop WMNS?

De JJJJound x New Balance 991 komt ook in WMNS sizing uit. Evenals de regular sizing, dropt deze sneaker ook op 17 februari 2023 om stipt 10:00 uur. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

JJJJound x New Balance
New Balance

Raffles

Ook is de JJJJound x New Balance voor de dames verkrijgbaar via verschillende raffles. Klik op de shop hieronder om je in te schrijven voor de raffle. De sneaker dropt hier op 17 februari 2023 om stipt 10:00 uur.

JJJJound x New Balance
END.
Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Ben je de JJJJound x New Balance 991 WMNS release misgelopen? Geen stress! Er zijn voldoende marktplaatsen waar je de sneaker na de release kan bemachtigen.

Ebay
Ebay
JJJJound x New Balance
Flight Club

Dit zijn de stores waar de JJJJound x New Balance 991 ‘Grey’ gereleased wordt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 17 februari 2023 om 10:00 uur.

Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates over de JJJJound x New Balance 991 ‘Grey’. Volg ons ook op Instagram @sneakerjagers voor meer sneakercontent.

JJJJound x New Balance UK 991 'Grey'

M991JJA · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders

JJJJound x New Balance 991 WMNS - Made In UK

W991JJA · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders