Skip to content
Where to Cop

Were to cop: de Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’

23 februari 2023 21:20
Were to cop: de Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’

De Air Jordan 1 High ‘White Cement’ komt binnenkort uit. De iconische sneaker dropt op 25 februari 2023 om 09:00 uur. Sommige raffles starten op verschillende tijdstippen, check alle ins en outs over deze release in dit artikel.

Om je een handje te helpen in het bemachtigen van de sneaker hebben we hier alle verkopers en verlotingen op een rijtje gezet!

Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’ – DZ5485-052

De Air Jordan 1 High krijgt er een nieuwe colorway bij. “Back and at it again, with attitude. Returning with an all-over ‘White Cement’ take on the original, this AJ1 ups the brazen charisma and tradition-breaking bravado” – Nike.

Nike

De Nike Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’ komt in een wit met zwarte colorway. Over het gehele design is het welbekende ‘Elephant’ motief geplaatst. Deze print is voornamelijk bekend op de Air Jordan 3 en maakt nu zijn comeback op de Air Jordan 1 High.

We zien de print op de mudguard, hiel en kraag. Het motief combineert verschillende tinten grijs en kleurt goed met de witte upper. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Op de kraag is het Wing logo in het zwart gedrukt. De off-white middenzool geeft de sneaker een retro look.

Where to cop?

De Air Jordan 1 High Retro OG ‘White Cement’ dropt op zaterdag 25 februari 2023. De sneaker zal bij verschillende winkels verkrijgbaar zijn. Klik op de onderstaande retailers om de release in detail te bekijken. De ‘White Cement’ dropt om stipt 09:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Nike
BSTN
Offspring
Overkill
Air Jordan 1 'White Cement'

Raffles

Bij verschillende winkels kun je deze nieuwe release scoren via raffles. Bij een raffle schrijf je je in voor een loting waarbij je kans maakt op de sneaker. Ook hier dropt de sneaker op 25 februari 2023. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven.

Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? Geen zorgen! De Air Jordan 1 High Retro ‘White Cement’ is na de release verkrijgbaar bij verschillende marktplaatsen. Klik op de onderstaande shops om door te gaan naar de website en de prijzen te vergelijken.

Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'
Air Jordan 1 'White Cement'

Vergeet niet je wekker te zetten voor zaterdag 25 februari, want de drop is om 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer gehypte releases en updates.

Voor een volledige lijst met last-minute wijzigingen, klik op de knop hieronder, je kunt ook zien het de Jordan de komende weken door andere retailers wordt uitgebracht. We raden je ook aan om onze Sneakerjagers app te downloaden om nooit updates te missen.

Air Jordan 1 High Retro OG 'White Cement'

DZ5485-052 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders