Skip to content
Upcoming

Wees trots en personaliseer de Nike “Just Do It”

20 juni 2018 10:33
Wees trots en personaliseer de Nike “Just Do It”

Het WK is aan! In Rusland is het volop feest bij de supporters die hun land aanmoedigen tijdens het WK. Nike begrijpt heel goed dat niet iedereen naar Rusland toe kan om zijn land te ondersteunen in de strijd om de felbegeerde wereldbeker. Daarom heeft Nike bij de “Just Do It” pack, waarop veel spelers momenteel op spelen, een nieuwe personalisatie toegevoegd. Je kan naast de tekst nu ook een “Heel Flag” toevoegen om jouw land te steunen tijdens het WK.

Op de hak van de elite modellen van de “Just Do It” pack staat een driehoek die bestaat uit 32 lijntjes. Dit specifieke aantal is uiteraard bepaald door het aantal deelnemende landen aan het WK 2018 in Rusland. De voetballers hebben de mogelijkheid om de driehoek te vullen met het logo van hun land/nationaliteit. Dit doen de spelers uit blijk van trots op het land waarvoor ze mogen spelen. Maar Nike heeft het nu mogelijk gemaakt dat niet alleen de profs deze unieke schoenen kunnen dragen maar jij ook! Wees trots op je land en personaliseer nu jouw eigen schoen.

Deze nieuwe manier van personalisatie bestaat uit de volgende vier elementen: de driehoekige vlag, de silo, de merklogo’s en ten slotte jouw eigen gekozen tekst aan de rechterkant. Je hebt keuze uit veel verschillende vlaggen waaronder die van: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije, Marokko en Suriname. Het is ook mogelijk voor de grote Ajax en Feyenoord fans om de vlag van Amsterdam of Rotterdam erop te zetten. Deze personalisatie is volledig gratis bij de Nike “Just Do It” pack bij voetbalshop.

Bekijk alle mogelijkheden hier! Wees trots op jouw land en/ of plaats en begin het nieuwe seizoen op de Nike “Just Do It” pack. JUST DO IT ?