Skip to content
Newsfeed

Weer een nieuwe UNDEFEATED x Nike Dunk low onthuld

24 mei 2021 10:00
Weer een nieuwe UNDEFEATED x Nike Dunk low onthuld

Onlangs deelden wij de eerste beelden van een nieuwe UNDEFEATED x Nike Dunk samenwerking. Het ging hier om een Dunk Low in een ”Canteen/Lemon Frost” colorway. Vandaag werd er een tweede variant onthuld en wel in een blauw en paarse uitvoering. De twee Dunks schijnen onderdeel te zijn van het nieuwe ‘Dunk vs. Air Force 1’ pack. De onlangs onthulde paars/blauwe variant lijkt geïnspireerd te zijn op de Air Force 1 InsideOut samenwerking van de twee merken uit 2006.

Deze Dunk heeft een helderblauw leren bovenwerk dat wordt onderbroken door slangenhuid overlays op de neus en eyestays. Contrasterend paars siert de zijpanelen en rubberen buitenzool, terwijl de witte suede Swoosh en een vintage -achtige midsole de gehele look versterken. Ten slotte ronden het welbekende Five Strikes logo van UNDFTD op het hiel- en tonglabel, gevolgd door custom inlegzolen gemarkeerd met ”Dunk vs AF-1” logo deze samenwerking af. Check hieronder de eerste beelden van deze Dunk en tevens de inspiratie achter het design.

Volgens geruchten mogen we deze UNDEFEATED x Nike samenwerking ergens in juni verwachten bij UNDFTD winkels en geselecteerde retailers.

Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor nieuwe updates omtrent deze en andere sneaker releases.

2006 UNDEFEATED x Nike Air Force 1 “Purple”