Skip to content
Brand

WEAR gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

19 februari 2023 12:06
WEAR gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

WEAR en de Bijenkorf hebben besloten de samenwerking te verlengen. Na een succesvolle pilot in juni, waarin meer dan 200 sneakers van Bijenkorf members werden gecleand, wordt de sneaker cleaning service nu permanent aangeboden. Lees hier meer over de nieuwe service!

De service

Bijenkorf members hebben exclusieve toegang tot de premium sneaker cleaning service van WEAR. Via een online bookingstool kunnen members hun sneakers aanmelden voor een cleaning. Vervolgens moeten zij zelf de sneakers bij de dichtstbijzijnde Bijenkorf brengen. WEAR ontvangt op haar beurt de sneakers, die zij vervolgens helemaal fresh maken en binnen twee weken terug sturen naar de klant.

Het verlengen van de levensduur van producten past naadloos binnen de groene visie van de Bijenkorf en is geworteld in de bedrijfsvoering van WEAR. Het aanbieden van deze service zorgt ervoor dat deze gedeelde missie op een grotere schaal in de praktijk gebracht wordt.

Exclusieve masterclass

Om de nieuwe service te introduceren gaf de Bijenkorf begin februari 2023 een exclusieve sneaker masterclass voor members van de Bijenkorf. De nieuwste sneaker trends, alsmede de nieuwe sneaker collectie van de Bijenkorf werden hierin gepresenteerd. WEAR gaf als onderdeel van deze masterclass tips en tricks voor het goed onderhouden van je sneakers.

De masterclass was een bron van inspiratie waarin WEAR alle tips en tricks deelde over sneakercleaning. De belangrijkste punten waren:

➡ Doe je sneakers niet in de wasmachine, dit kan zowel bij de sneakers als de wasmachine beschadiging opleveren.

➡ Let op verschillende materialen. Sommige materialen zoals suède en mesh zijn veel lastiger om schoon te maken en moeten voorzichtiger worden behandeld, terwijl materialen zoals canvas en leer gemakkelijker schoon te krijgen zijn.

➡ Gebruik de juiste schoonmaakproducten om te voorkomen dat de kleuren en materialen vervagen of beschadigd raken.

Bekijk de masterclass hieronder!

De service van de Bijenkorf zal worden aangeboden vanaf februari 2023. Members van winkel hebben een e-mail ontvangen om de service te kunnen boeken. Wanneer laat jij jouw sneakers cleanen?

Benieuwd naar meer sneaker news? Klik dan op de button hieronder!

Bekijk de originele tekst op de website van WEAR!