Skip to content
Newsfeed

WEAR dropt ‘Fuck New’ merchandise collectie

16 mei 2023 18:43
WEAR dropt ‘Fuck New’ merchandise collectie

Na het succes de eerste collectie in 2022, komt WEAR met een nieuwe merchandise lijn. De lijn ligt dichtbij de visie van het WEAR-team en heeft een unieke boodschap. Check hier de WEAR ‘Fuck New’ merchandise-collectie.

De WEAR ‘Fuck New’ merchandise

Goed nieuws! WEAR komt met een tweede merchandise collectie. Na het succes van de eerste collectie uit 2022, komt het initiatief nu met een drop die nog meer past bij de visie van WEAR.

De nieuwe tagline ‘Fuck New’ belichaamt dan ook de missie van WEAR. De kledingindustrie is erg vervuilend en moet worden verduurzaamd. WEAR richt zich op het verduurzamen van de sneakerindustrie en komt nu ook met een kledinglijn, gemaakt van tweedehands shirts.

Voor de collectie hebben de mensen van WEAR dan ook de hulp ingeschakeld van Reinier Landwehr om de tagline tot leven te brengen. De collectie bestaat uit 75 tweedehands kledingstukken. De shirts zijn gecontroleerd op kwaliteit en zijn grondig gewassen. Na het schoonmaakproces, zijn de shirts bedrukt met het design van Reinier door middel van een heat press. Daarnaast heeft elk shirt een uniek nummer gekregen.

Check het artikel van WEAR over de ‘Fuck New’ merchandise collectie hier. Als je meer over dit soort drops wilt lezen, ga dan naar de Sneakerjagers nieuwspagina.