Skip to content
Newsfeed

WEAR en Bristol gaan een samenwerking aan

18 april 2023 15:51
WEAR en Bristol gaan een samenwerking aan

Tweedehands sneaker bedrijf WEAR en de kledingwinkel Bristol kondigen een samenwerking aan. Sinds april 2023 kan je bij de Bristol Zaandam vestiging en in het Bristol Beveren filiaal naast de nieuwste collecties ook de pre-loved sneakers van WEAR shoppen. Unieke tweedehands sneakers die betaalbaar, duurzaam én voor een breed publiek toegankelijk zijn.

Betaalbare duurzaamheid

Met deze exclusieve collab wordt duurzame mode toegankelijker. Sneaker merken zoals Nike, adidas, New Balance en PUMA zal nu voor iedereen binnen handbereik zijn. WEAR en Bristol bundelen hun krachten aangezien zij van menig zijn dat duurzame mode voor iedereen beschikbaar moet zijn.

De prijzen van de pre-loved sneakers van WEAR varieren tussen de €29,95 tot €59,95 euro. Dit betekent betaalbare merksneakers, die bijdrage aan een duurzame toekomst. De samenwerking draait geheel om milieuvriendelijkheid, Bristol en WEAR zetten dan ook een belangrijke stap in sustainable bedrijfsvoering.

Een perfecte match

Tweedehands sneakers van WEAR zijn volledig gereinigd een zijn voorzien van een nieuwe binnenzool. Door sneakers een tweede leven te geven, wordt de CO2-uitstoot verminderd en de fashion afvalberg kleiner. Een missie waar Bristol ook achter staat.

De samenwerking is voor beide partijen een experiment, maar wel één met enorme potentie. “Als we merken dat onze klanten hier blij van worden, sluiten we niet uit dat we dit bij meer winkels gaan introduceren. We hebben immers meer dan 200 winkels in Nederland en België”, aldus Elise Vanaudenhove, CEO-Bristol. Lorenzo van Galen, co-founder WEAR voegt daaraan toe: ”Voor ons is dit nu al een hele mooie stap en als dit succesvol uitpakt, is dat een belangrijke bevestiging. Het zou een grote impact kunnen hebben op de groei van WEAR.

Sinds april 2023 vindt je de pre-loved sneakers van WEAR bij Bristol Zaandam en Beveren. Ben je opzoek naar meer nieuws over sustainability in de sneaker scene? Klik op de onderstaande knop om al het news over het onderwerp te vinden.