Skip to content
Newsfeed

We love Safari – Sneakerjagers komt met een speciale actie met Safaripark Beekse Bergen

17 februari 2023 10:10
We love Safari – Sneakerjagers komt met een speciale actie met Safaripark Beekse Bergen

We love Safari! Daarom komt Sneakerjagers op 14 februari 2023 met een unieke giveaway in samenwerking met Safaripark Beekse Bergen. Uiteraard geheel in de sfeer van Valentijnsdag. Maak kans op een overnachting in het splinternieuwe Beekse Bergen Safari Hotel + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS voor jou en jouw geliefde of een speciale vriend. De win-actie loopt van 14 februari 12:00 uur tot en met 19 februari 2023 23:59 uur en meedoen kan via de Sneakerjagers app.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen
Beeld Safaripark Beekse Bergen

De populaire ‘Safari’ colorway van Nike is al sinds 1987 een begrip onder de echte sneaker fanaten. Deze print vond zijn oorsprong op de Nike Air Safari. Ontworpen door Tinker Hatfield en gereleased in 1987, hetzelfde jaar als het eveneens populaire Air Max 1 model. Tinker Hatfield, ook de designer van de Nike Air Safari vond destijds de inspiratie voor deze inmiddels iconische print in high-end meubelzaken in New York City.

Drie decennia later komen we de Safari print nog steeds tegen op de meest verschillende Nike modellen. De grote populariteit van deze Safari print is waarschijnlijk grotendeels te danken aan het Air Max 1 model. We zagen deze print voor het eerst verschijnen op het Air Max 1 silhouette in 2003. Toen was het namelijk de Japanse retailer Atmos, die een Safari Air Max 1 uitbracht. Een ware grail voor een menig verzamelaars.

Omdat het dit jaar, 2023, 20 jaar geleden is dat deze Air Max 1 Atmos Safari uitkwam vonden wij het een mooie gelegenheid om de populaire colorway extra met jullie te vieren. En dat doen we met een te gekke win-actie tijdens Valentijnsdag en de dagen erna! Because we love Safari!

We doen dit niet alleen! Want wat is er nou leuker om Safari met Safari te vieren. Daarom doen we deze actie samen met Safaripark Beekse Bergen. Het dierenpark, gevestigd in Noord-Brabant, heeft een breed aanbod aan activiteiten, attracties en niet te vergeten een hoop dieren. Beekse Bergen staat bekend om hun safaripark waar je lopend, met de auto of bus doorheen kunt rijden om zo de dieren van dichtbij te spotten.

Samen met Sneakerjagers geeft het dierenpark een overnachting weg. Maak kans op een all-inclusive overnachting voor 2 personen in het nieuwe Beekse Bergen Hotel inclusief ontbijt, een uitgebreid dinerbuffet en twee dagen toegang tot het park. Jullie zullen overnachten in een 4-kamer appartement.

In de komende dagen kun je meer te weten te komen over het hotel en het park door ons sneaker nieuws in de gaten te houden >>

Safaripark Beekse Bergen

Daarnaast geeft Sneakerjagers ook 1x Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS in de gewenste maten weg. Beide colorways hebben een beestachtige look en combineren verschillende safari prints. Op deze manier betreden jij en jouw partner het dierenpark in style.

Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway

Wil jij kans maken op een all-inclusive overnachting in het Beekse Bergen Hotel + 1x Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS in jouw gewenste maten? Download de Sneakerjagers app en schrijf je in via de banner in de app. Je kunt slechts één keer meedoen met de giveaway.

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'
Nike Air Max 1 ‘Safari’ – WMNS
Nike Air Max 1 SFR 'Summit White'
Nike Air Max 1 ‘Safari’

Let op: er wordt één overnachting weggegeven met de Nike Air Max 1 ‘Safari’ en de Nike Air Max 1 ‘Safari’ – WMNS. Er zijn dus niet drie winnaars, maar één winnaar die er met de prijzen van door gaat (en natuurlijk de gelukkige die mee uitgenodigd wordt).

De winnaar van de Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway wordt op 19 februari 2023 gemaild met de details van zijn gewonnen prijs. Bekijk hier de voorwaarden van de giveaway. Houd de Sneakerjagers Instagram in de gaten voor de laatste updates.