Skip to content
Newsfeed

We kunnen een nieuwe UNDERCOVER x Nike Air Force 1 verwachten

29 juni 2021 17:27
We kunnen een nieuwe UNDERCOVER x Nike Air Force 1 verwachten

Er staat weer een UNDERCOVER x Nike samenwerking op de planning. De Nike Air Force 1 staat centraal bij deze collab. Samen steken ze deze sneaker in een nieuw jasje.

UNDERCOVER is een streetwear merk uit Japan. Dit merk is in 1993 opgericht door Jun Takahashi. Het Japanse merk groeide mede door Takahashi’s connecties. Een vriendin van hem is Rei Kawakubo, de oprichtster van Comme des Garçons en Dover Street Market. Kawakubo was trots op UNDERCOVER en besloot de kleding in haar winkel op te hangen. Mede hierdoor kreeg het Japanse merk in 2002 een plekje op de Paris Fashion Week.

UNDERCOVER x Nike Air Force 1

Deze UNDERCOVER x Nike Air Force 1 kwam tevoorschijn tijdens UNDERCOVER’s Spring/Summer ’21 modeshow. Deze sneaker lijkt geïnspireerd door de ACG Air Revaderchi. Beide modellen hebben een kraag van neopreen. Op de Revaderchi zit hard plastic op de hak om deze te beschermen. Dit komt ook terug op de nieuwe AF1.

Deze sneaker komt in drie verschillende kleurenschema’s. Eén van deze paartjes is volledig in het wit. De kraag en plastic hak zijn ook in het wit. De tweede heeft een wit bovenwerk met een roze en oranje kraag. De hak hiervan is zwart, net als de buitenzool. Op de middenzool zitten gekleurde spikkels. Het derde kleurenschema bestaat uit een zwartwit print op het bovenwerk. De kraag is zwart en de hak is ook donker, maar een beetje transparant. Bekijk de afbeeldingen hieronder.

De drie UNDERCOVER x Nike Air Force 1 sneakers zullen in 2022 uitkomen. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Undercover Nike Air Force 1
Undercover Nike Air Force 1
Undercover Nike Air Force 1