Skip to content
Where to Cop

wannahave: NIke Air Vapormax (dark team red)

18 mei 2017 16:53
wannahave: NIke Air Vapormax (dark team red)

Als je kijkt in onze release kalender zie je dat juni begint met de release van verschillende nieuwe colorways op de Nike Air Vapormax. Op 1 juni komt de Light Violet, Blue Orbit, Glacier Bleu, Navy en Violet Dust uit. Op 20 juni volgt dan nog de Triple Black. Dat is wat we nu zeker weten.

Maar we blijven natuurlijk jagen. Dagelijks! Vandaag zien we nu ook officiële foto’s van de Nike Air Vapormax ‘dark team red” Wij bij sneakerjagers waren direct onder de indruk van deze colorway. Er waren al eerder onoficiele foto's op internet te vinden. We gaan ervan uit dat ook deze versie op 20 juni uit gaat komen.

Waarschijnlijk gaat deze nieuwe colorway naast de Triple Black de komende weken dominant zijn bij de sneaker gemeenschap op insta. Het wordt dus aan de knoppen op de 20ste juni voor deze grote bubble runner. Hij zal erg populair worden. De agressieve look met tonale bovenkant van crimson Flyknit met zwarte Swoosh maakt hem een must have. Als we meer foto’s vinden van deze nieuwe colorway vind je dat als eerste op onze Facebook pagina.