Skip to content
Newsfeed

Wales Bonner teased een nieuwe collab met adidas

6 februari 2024 13:24
Wales Bonner teased een nieuwe collab met adidas

Na verscheidene succesvolle collabs, toonde Walles Bonner eerder in 2023 een retro sneaker dat slangenprint gebruikt. Het duo staat met name bekend om hun verschillende adidas Samba collabs met de welbekende vergrote tong. Nu zijn er nieuwe beelden van het retro hardloopschoen silhouet verschenen uit de ‘Marathon’ collectie die hoogstwaarschijnlijk in 2024 zal gaan droppen.

De Britse modeontwerpster Grace Wales Bonner heeft een groot jaar achter de rug. In 2023 werd de designer gekozen tot winnaar van het BFC/GQ Designer Fashion Fund, uitgereikt door de British Fashion Council Foundation, een grote prijs in de modewereld. Ook haar samenwerking met adidas ging erg hard. In 2023 verschenen er maar liefst zes colorways van het Samba silhouet, met bijhorende collecties.

De samenwerking werd gezien als een van de beste collabs van 2023 en niet zonder reden. De designs van Wales Bonner zijn een perfecte combinatie van luxe en sport. Zo ook de volgende release. De sneaker heeft een slangenmotief op de neus lopen. De kraag is metallic zilver en geeft het paar zijn chique uitstraling. De binnenkraag kleurt diepgroen.

De sneaker debuteerde tijdens de ‘Marathon’ runway in juni 2023. Kijkend naar de eerste beelden van de collab, lijkt hier een indoor schoen gebruikt te zijn, denk hierbij aan de Predator Indoor of de Top Sala. Om welke sneaker het hier precies gaat, is nog onduidelijk.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Wales Bonner x adidas 2024
Wales Bonner x adidas 2024
Wales Bonner x adidas 2024