Skip to content
Upcoming

WACKO MARIA x Nike SB droppen 2 sneakers

25 oktober 2020 14:22
WACKO MARIA x Nike SB droppen 2 sneakers

Nike SB gaat een samenwerking aan met WACKO MARIA. Samen droppen ze 2 sneakers. De ‘JANOSKI CNVS OG QS’ en ‘ZOOM BLAZER LOW GT QS.’ Beide sneakers beschikken over een dierenprint op de upper.

WACKO MARIA is een Japans kleding merk. In 2005 begonnen ze met hun eigen kleding lijn, geïnspireerd door muziek. Alles wat ze bij WACKO MARIA wordt gedaan, draait om de muziek, films en kunst. In winkel draait dan ook niet alleen om de kleding. Ze willen dat je hier ook kan ontspannen en luistert naar de inpiratie. Er is dan ook vaak een DJ te vinden in de winkel. Daarnaast is er ook een drankje te doen.

WACKO MARIA x Nike SB ‘Janoski Canvas OG QS’

De eerste sneaker is een Janoski Canvas. De sneaker is vooral bekend onder de skaters, maar wordt ook veel gedragen op straat. Dit keer is de Nike Janoski volledig bedekt met een panter print. Dit dierenprint is vaker terug te zien in de collecties van WACKO MARIA. De swoosh is zwart. Net zoals de lip en veters. Op de lip is het Stefan Janoski label te vinden. Aan de achterkant van de sneaker, op de hiel, staat ‘Heaven’ en ‘Tokyo’ geborduurt in de Japanse taal.

WACKO MARIA x Nike SB ‘Zoom Blazer Low GT QS’

De Nike SB Zoom Blazer is wat rustiger gehouden. Het bovenwerk is van zwart suéde stof. Ook de veters zijn zwart, waardoor alle aandacht naar de andere details gaan. Op de swoosh is een bruin slangen print te zien. Maar, wat het meest opvalt is de zool. Deze is gemaakt van rubber, in het bruin. Ook op deze sneaker staan Japanse tekens geborduurd op de hiel. Bekijk de foto’s van de sneakers onder aan dit blog.

Wanneer de sneakers te krijgen zijn in Europa is nog niet bekend. In Japan is zijn de Nike SB’s ondertussen al uitverkocht. Meer sneaker nieuws en releases zijn te vinden op onze website! Volg ons ook op Instagram voor release reminders en extra sneaker content.

WACKO MARIA x Nike SB 'JANOSKI CNVS OG QS'
WACHO MARIA x Nike SB 'JANOSKI CNVS OG QS'
WACKO MARIA x Nike SB 'ZOOM BLAZER LOW GT QS'
WACKO MARIA x Nike SB 'ZOOM BLAZER LOW GT QS'