Skip to content
Upcoming

Vooruitblik op de komende adidas releases in 2017

3 januari 2017 11:30
Vooruitblik op de komende adidas releases in 2017

We zitten nog maar een paar dagen in 2017 en de geruchtenmolen draait alweer op volle toeren. Welke releases zullen we de komende maanden gaan zien en welke toffe modellen staan op ons te wachten. Sneakerjagers geeft je alvast een kleine vooruitblik op de aanstaande releases van adidas. PS: keep it secret!

adidas heeft een fenomenaal jaar achter de rug. Met de hyped releases van o.a. de Yeezy Boost 350 V2, De NMD_R1 & NMD_R2 en de UltraBOOST heeft adidas de sneakerwereld totaal op zijn kop gezet.

Ook al is dat jaar nu achter de rug, voor ons is dit reden genoeg om alweer vooruit te kijken en wat we dit jaar van adidas kunnen verwachten! Gisteren lanceerde adidas al de adidas ACE16+ UltraBOOST in “Triple Black” & in “Red Limit”. Zoals verwacht waren deze sneakers direct uitverkocht.

Daarnaast weten we dat adidas de UltraBOOST dit jaar een extra boost gaat geven met nog meer te gekke colorways van de 3.0 versie. Deze comfortabele Boost-zool technologie is uitgegroeid tot een zeer populaire en sterke pijler van het Duitse merk. Naast de Ultra BOOST maakt ook de Yeezy, NMD en de nieuwe EQT Support 93/17 gebruik van dit stukje innovatie technologie. En werkelijk waar, het loopt grandioos!

Één ding is zeker. Ook in 2017 kunnen we heel veel gruwelijke releases verwachten van adidas!

adidas UltraBOOST 3.0 Premium

De populaire Ultra BOOST silhouet wordt opgewaardeerd. De Ultra BOOST krijgt dankzij de toevoeging van hoogwaardige materialen zoals leer en suede een premium uiterlijk. Onthuld in een grijze colorway met een metallic zilveren kooi, zal de sneaker een populaire release zijn begin 2017.

adidas UltraBOOST 3.0 in “Mystery Gray,” Navy, Olive, Maroon, “Oreo” and “Gray Oreo”

Als de premium upgrade niet precies is wat je zoekt, dan kan jij je hart ophalen bij een aantal verschillende colorways die geleased gaan worden van de UltraBOOST 3.0 in begin 2017. Met een nieuw Primeknit upper een een doorschijnende kooi zal deze 3.0 versie van de UltraBOOST hooge ogen gooien. De sneaker komt beschikbaar in vier tinten. De exacte release datum is er nog niet.

adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2 in “White”

Geen adidas releasekalender is compleet zonder een nieuwe colorway van de gehypte Yeezy Boost 350 V2. Na de release van een aantal nieuwe colorways van de V2 versie in 2016, staat er voor 2017 een zuiver witte release op de planning. Uitgelekte beelden tonen dat er naast de volwassen versie van deze nieuwe colorway ook een kids versie wordt uitgebracht. Kan je samen met je kids rocken op deze gehypte sneakers.

adidas Originals EQT Support 93/17

Ook in 2017 gaat adidas verder met het door ontwikkelen/upgraden van modellen. Zo krijgt de EQT Support een BOOST upgrade. De upper heeft, zoals we gewend zijn, weer een hele toffe iconische EQT stijl. Zo wordt er Primeknit gebruikt voor het bovenste deel van de sneaker, wat super zacht is en de sneaker erg comfortabel maakt. De bekende 3-stripe branding maakt net als bij zijn voorganger weer onderdeel uit van het vetersysteem. De release datum voor deze adidas Originals EQT Support 93/17 staat op 26 januari 2017 gepland.

adidas PureBOOST Primeknit

adidas blijft de Boost-technologie integreren op oude en nieuwe silhouetten. Zo krijgen we dit jaar een vernieuwde PureBOOST Primeknit te zien. Zoals de naam het al verklapt krijgt deze sneaker een upper van Primeknit met een slip-on design. Daarnaast krijgt de PureBOOST Primeknit een zelfde lacing-systeem als die we kennen van de adidas Tubular Shadow Knit. Daarnaast staat de sneaker op de geweldige BOOST-zool die dit keer wat dikker oogt.