Skip to content
Where to Cop

De Nike Wmns Air Max 1 SE ‘Tartan’ komt zaterdag 1 september

29 augustus 2018 15:36
De Nike Wmns Air Max 1 SE ‘Tartan’ komt zaterdag 1 september

Wie Nike een beetje kent, weet dat de Swoosh zich constant blijft vernieuwen. Dit keer weten ze de klassieke Air Max 1 ‘Tartan’ weer in een nieuw jasje te steken. Met nieuwe kleurencombinatie’s en materialen slaat Nike geheid weer de spijker op de kop. Deze Nike Wmns Air Max 1 SE is één van de vijf modellen waaruit de ‘Tartan’ pack zal bestaan, namelijk de Air Max 97, Air Force 1, Internationalist en de Air Max Plus.

Nike Wmns Air Max 1 SE 'Tartan'
Images by Nike

Stoffen zijn absoluut een statement op Nike-producten, waaronder deze aankomende Nike Wmns Air Max 1 SE ‘Tartan’. De upper (bovenkant) van de sneaker is voorzien van twee verschillende kleuren tartan. Een tartan is een geruite stof, waar de Schotse kilt van gemaakt werd. Tartan is een populaire stof die zowel in de mode als in streetwear behoorlijk trendy zijn.

De toebox gaat gekleed in een geel en zwart geruite stof. De mudguard en de overlays zijn van zwart nubuck en de voering en buitenzool zijn ook zwart gekleurd. Rondom de enkel zit het bekende rode tartan stof, die we wellicht kennen van de Schotse kilt. Wat de branding van de tong betreft, verschijnt deze in een stuk glanzend zwart plastic, wat de visuele balans van het paar versterkt. Het geheel is gebaseerd op een witte tussenzool met een zwarte Air-unit.

Ben je nou helemaal enthousiast geworden naar het zien en lezen van deze Nike Wmns Air Max 1 SE ‘Tartan’? Op zaterdag 1 september staat de release gepland. Via Nike.com kan je je vanaf 20 augustus inschrijven voor de Nike Air Max Tartan pack. Klik hier om je in te schrijven.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Wmns Air Max 1 SE ‘Tartan’

Releasedatum: 01-09-2018 om 09:00 uur
Prijs: €150,-
Colorway: Black/Black-University Red Noir/Universite Rouge/Noir
Stylecode: AV8219-001
Bekijk hier de Storelist >>

Nike Wmns Air Max 1 SE 'Tartan'

Nike Wmns Air Max 1 SE 'Tartan'

Nike Wmns Air Max 1 SE 'Tartan'

Nike Wmns Air Max 1 SE 'Tartan'
Images by Sneakerjagers