Skip to content
Upcoming

Voetbal en skate in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

4 december 2020 20:00
Voetbal en skate in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Het Sinterklaas weekend en de kerstdagen staan voor de deur. Een mooi moment om lekker te relaxen op de bank met een warme kop chocolade melk en een splinternieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’. In deze aflevering ontvangt Valerio Zeno straatvoetballer Roxanne Hehakaija en Andor van den Boom, eigenaar van 24/7. Aflevering 12 van seizoen twee is nu te bekijken op YouTube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.

Rocky

Roxanne Hehakaija, beter bekend als Rocky, is een echte straatvoetballer. De Amsterdammer zit zelfs in FIFA 20 Volta en was daarmee het eerste vrouwelijke karakter in het bekende voetbal spel. Maar dat is zeker niet het enige dat Rocky heeft bereikt als straatvoetballer. Na door een blessure te moeten stoppen (veld)voetbal was Rocky namelijk het eerste vrouwelijke lid van werelds beste straatvoetbalteam de Street Legends. Hiermee reisde ze de hele wereld rond om demonstraties en clinics te geven.

Daarnaast is Rocky director van Favela Street. Favela Street biedt een programma aan voor jongeren om zelfstandige voetbaltrainers te worden in hun eigen buurt door de expertise te verwerven om zelf activiteiten te organiseren voor hun gemeenschap.

Sneakerjagers 'On Air'

Andor

Andor van den Boom, eigenaar van de ‘wereldberoemde’ skate en sneakerstore 24/7 in Nijmegen, begon al vroeg met skaten. Sinds zijn 13e is hij al betrokken in de wereld van het skaten en tot de dag van vandaag is hij daar nog niet van af. Met goede releases, kleding en skatedecks weet hij menig skate fanaticus naar zijn winkel, 24/7 in Nijmegen, te trekken.

Andor was ook mede-founder van Deadstock Sneakermarket. Dit sneakerevenement had in 2018 de eerste editie en is inmiddels een bekend begrip in de sneakerwereld.

Sneakerjagers 'On Air'

Sneakerjagers ‘On Air’ Aflevering 12

Aflevering 12 van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast. Natuurlijk staan ook alle vorige afleveringen van Sneakerjagers ‘On Air’ klaar voor jouw op onze kanalen! Check ook onze Sneakerjagers ‘Pure’ podcast. Hierin praten wij met experts over duurzaamheid in de sneakerwereld.