Skip to content
Upcoming

Vintage Sneaker Report (YouTube) – 90s Week

18 februari 2021 16:36
Vintage Sneaker Report (YouTube) – 90s Week

Er staat weer een nieuwe video op ons YouTube kanaal! Dit keer waren we te gast bij de grootste vintage sneakercollectie in Nederland van vintage verkoper OGheads, speciaal voor 90s Week. Lees hier wat je van dit Vintage Sneaker Report op YouTube kan verwachten.

OGheads

Eigenaar Nick van OGheads, heeft de grootste vintage sneakercollectie van Nederland. Daarnaast verkoopt hij vintage kleding en footwear. Onze eigen Sneakerjager Tom mocht een kijkje nemen in zijn secret storage in Rotterdam.

In zijn storage, of zeg gerust museum, is van alles te vinden. Nick kreeg al op jonge leeftijd een liefde voor Amerikaanse sport items. Door de jaren heen is zijn liefde alleen maar gegroeid en is hij een echte verzamelaar geworden. In zijn collectie is zijn passie goed te zien, bijna alle spullen zijn deadstock en nog in perfecte originele staat. Er is voor iedereen wat te vinden: voor volwassene tot kind, van sneakers tot accessoires.

Vintage Sneaker Report
Vintage Sneaker Report

In de video lichten we een aantal highlights van zijn grote vintage collectie uit. Natuurlijk voor 90s Week, horen daar sneakers uit de jaren ’90 bij. Daarnaast liet Nick een aantal opvallende producten zien: oude American football helmen, enorm veel caps en nog veel meer bijzondere vintage items. Of je deze 90’s tijd nou meegemaakt hebt of niet, de Vintage Sneaker Report video is het kijken zeker waard! Neem daarnaast ook een kijkje op Nick zijn Instagram-account, waarop hij unieke vintage kleding en footwear verkoopt!

Vintage Sneaker Report