Skip to content
Staff Picks

Vind de perfecte Back to School tas bij Footshop

28 augustus 2023 09:00
Vind de perfecte Back to School tas bij Footshop

Het lijkt bijna ongelooflijk, maar jammer genoeg nadert het einde van de zomer alweer. Dit betekent dat de verantwoordelijkheden weer wachten en velen zich opmaken voor Back to School. Footshop zorgt dat je weer fresh de schoolgangen beloopt met een nieuwe tas. Om het voor jou makkelijk te maken heeft Footshop zijn website verdeeld in tassen boven de € 55,- of onder de € 55,-. Bekijk in dit artikel onze favoriete items.

Tassen onder de €55

Een accessoire zoals een tas vormt een essentieel onderdeel van je outfit en kan je outfit maken of breken. Ben je iemand die houdt van een kleurrijke outfit? Dan is de onderstaande kleurrijke Nike tas, dé backpack voor jou om het schooljaar mee af te trappen.

Heb jij een voorkeur voor zwart-wit tinten en een ingetogen stijl? Dan is de adidas x Sean Wotherspoon x Hot Wheels totebag de way to go!

Footshop

Tassen boven de €55

Op school zijn er altijd talloze items die je mee moet nemen. Denk aan boeken, een laptop, pennen en schriften in overvloed. Hieronder vind je twee tassen uit de collectie van Footshop waar je al je benodigdheden in kwijt kan.

Druk op de onderstaande knop om de tassen op de website van Footshop te bekijken.

Kleinere tassen

Naast echte schooltassen heeft Footshop ook vele kleinere tassen in hun assortiment. Van fanny pack tot cross body bags you name it! Vind jouw favoriet tussen merken zoals Carhartt WIP, Dickies, The North Face en nog veel meer.

Dit waren een aantal van onze top picks Back to School tassen bij Footshop, natuurlijk is het assortiment vele malen groter. Ga snel naar de website van Footshop en scoor voor het nieuwe schooljaar de perfecte tas.