Events

WIN ACTIE: VIJZ x Vedett sneakers op Sneakerness Rotterdam

29 november 2019 12:15
WIN ACTIE: VIJZ x Vedett sneakers op Sneakerness Rotterdam

Eind vorig jaar is een unieke samenwerking ontstaan tussen VIJZbespokes, Sneakerness en biermerk Vedett. Samen hebben zij unieke Air Max 1 bespokes gemaakt. Tijdens Sneakerness Amsterdam in juni 2019 waren al eens 2 verschillende Air Max 1’s te bewonderen en te winnen die Sam van IJzendoorn voor biermerk Vedett heeft gemaakt. Komend weekend tijdens Sneakerness Rotterdam zullen opnieuw 2 verschillende VIJZ x Vedett Air Max 1’s te winnen zijn.

Biermerk Vedett werkt graag samen met creatieve mensen zoals VIJZbespokes en Sneakerness. Om ze een podium te geven en omdat Vedett vindt dat iedereen lekker zichzelf moet kunnen zijn (don’t worry about fitting in, when you are custom made).

De kleuren van de sneaker passen helemaal bij Vedett als merk. In het design is gebruik gemaakt van verschillende stoffen en technieken. De schoenen zijn voorzien van veel verschillende details. De liefde en aandacht die in de schoen wordt gestoken is te zien in het resultaat.

VIJZ x Vedett Sneakerness

Wat kan je doen om te winnen? Koop een Vedett aan de bar, vul je naam en e-mail in, gooi je kaartje in de bak en klaar! Beide dagen wordt er 1 paar verloot, die speciaal voor de winnaar op maat gemaakt worden. Een andere manier om kans te maken in via Instagram. Daar kan je tot 8 december mee doen. Laat jouw stijl zien, tag @Vedett_Nederland of gebruik de hashtag #vedettsneakers. Vervolgens neemt Vedett contact op met de winnaars en VIJZbespokes maakt jouw unieke paar in jouw maat.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

VIJZ x Vedett Sneakerness
VIJZ x Vedett Sneakerness
Images by Nikki van Toorn
The Turnover