Skip to content
Upcoming

Vier nieuwe colorways van de Nike Air Max Verona droppen donderdag 21 mei

20 mei 2020 14:19
Vier nieuwe colorways van de Nike Air Max Verona droppen donderdag 21 mei

Dames opgelet! De Nike Air Max Verona, die speciaal ontworpen is voor de dames, heeft een definitieve releasedatum gekregen. Eerder schreven wij al over deze nieuwe colorways, echter wisten wij toen nog niet wanneer deze uit zouden komen. Het dames model dropt aanstaande donderdag 21 mei in maar liefst vier verschillende colorways. Stuk voor stuk toppertjes voor de zomer!

De Air Max Verona heeft een paar elementen geleend van de Air Max 90 en heeft daarbij haar eigen stijl gecreëerd. Zo heeft de Air Max Verona een verhoogde en overdreven hak. We hebben hieronder alle vier de colorways even op een rijtje gezet.

Nike Air Max Verona | CZ6156-101 | CI9842-003 | CU7846-600 | CU7846-003

De Air Max Verona dropt in maar liefst vier colorways. De ‘Sail/Blue’, ‘Jade Aura’, ‘Barely Rose’ en ‘Black’. De eerste colorway ‘Sail/Blue’ beschikt over een witte basiskleur. De Swoosh en het branding logo op de tong hebben een blauwe kleur gekregen. Door de combinatie van verschillende materialen die zijn gebruikt in het bovenwerk, krijgt de schoen meer diepte en creëert een ‘Triple White’ effect.

Het bovenwerk van de tweede colorway, ‘Jade Aura’, heeft een beige achtige kleur gekregen. Ook bij deze colorway is er gebruikt gemaakt van verschillende materialen en kleurentinten waardoor de schoen diepte creëert. Als we verder kijken zien we dat de air-unit en veter badges beschikken over de kleur ‘vapour green’. De Swoosh en de midsole hebben een witte kleur gekregen.

De derde colorway, ‘Barely Rose’ beschikt over een rose-kleurig bovenwerk. Deze kleur komt weer terug in de air-unit en in de outsole. Als we verder kijken naar de midsole zien we dat deze een witte kleur heeft gekregen.

De vierde, en tevens de laatste colorway ‘black’ beschikt, de naam verklapt het al, over een zwart bovenwerk. Daarbij heeft de sneaker een witte Swoosh gekregen en komt de witte kleur terug in de midsole. Het branding logo op de tong beschikt ook over een witte kleur.

Release info

Deze vier gloednieuwe colorways zullen vanaf morgen, donderdag 21 mei verkrijgbaar zijn op Nike.com. Zet je wekker, want om 9:00 zullen deze paartjes releasen. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn vanaf €120,00 euro. Ben jij benieuwd welke nieuwe sneakers er nog meer deze week releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Check hieronder de vier colorways.

Nike Air Max Verona 'Sail/Blue'

CZ6156-101 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona 'Jade Aura'

CI9842-003 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona 'Barely Rose'

CU7846-600 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona 'Black'

CU7846-003 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike