Skip to content
Upcoming

Vier nieuwe colorways duiken op op de sacai x Nike Vaporwaffle

4 augustus 2020 21:25
Vier nieuwe colorways duiken op op de sacai x Nike Vaporwaffle

De welbekende sneakerleaker @pyleaks deelde op Twitter dat de samenwerking tussen sacai x Nike nog niet voorbij is. Er zijn namelijk vier nieuwe colorways opgedoken op het Nike Vaporwaffle model en het ziet er naar uit dat ze in de lente van 2021 zullen droppen.

Eerder doken er ook al andere colorways op van de sacai x Nike Vaporwaffle. Echter is hier nog geen releasedatum van bekend. Daarnaast komen er ook nieuwe colorways aan op het Blazer Mid model, KLIK HIER als je meer te weten wil komen over deze sneaker!

sacai x Nike Vaporwaffle | Closer Look

In totaal zullen er vier nieuwe colorways verschijnen op het futuristische model. De colorways de eraan komen zijn ‘Off Noir’, ‘Dark Iris’, ‘Sail’ en een ‘Sesame’ colorway. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit mesh en suède. In de sneaker zijn zowel elementen verwerkt van de Nike Pegasus en Nike Vaporfly. Daarnaast zijn er de details, net als bij de voorgaande samenwerkingen, dubbel verwerkt. Swooshes, veters, tongen en een dikke midsole zijn allemaal verdubbeld.

Zoals we al zeiden worden de colorways in de lente van 2021 verwacht. Houd Sneakerjagers dagelijks in de gaten voor de laatste updates. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers.


Nike Vaporwaffle
Image by @pyleaks