Skip to content
Upcoming

Vier het Chinese New Year van de Os 2021 met deze sneakers

15 januari 2021 16:59
Vier het Chinese New Year van de Os 2021 met deze sneakers

Het Jaar van de Rat is niet het beste jaar geweest, maar 12 februari is het begin van het Jaar van de Os en ik ben er van overtuigd dat 2021 een beter jaar gaat worden. De Ox staat voor hard werken en positiviteit, die we vast en zeker allemaal van harte zullen omarmen!

Afbeelding door japantimes

De os is de tweede van alle dieren uit de dierenriem. Volgens de Mythe gaf de Jade Keizer een groot feest en zei dat de volgorde van de dieren bepaald zou worden door welke volgorde ze aankwamen. De rat, omdat hij zo klein was, smeekte om een ritje op de Os, maar bedroog hem op het laatste moment en werd zo het eerste Zodiac dier, waardoor de Os als tweede binnenkwam. Onbeschoft!

Het zal moeilijk zijn om Chinese New Year te vieren in februari, omdat de belangrijkste activiteiten bestaan uit het afsteken van vuurwerk, het bezoeken van vrienden en familie en het genieten van het diner samen. Dat zijn allemaal dingen die we op dit moment niet kunnen doen. Maar één ding kun je wel doen: je aankleden!

Ter ere van het Chinese New Year 2021 worden er een aantal sneakers uitgebracht. Bekijk ze hieronder en denk er misschien eens over na om een outfit te stylen rond een paar op de dag!

Air Jordan 5 Low ‘Chinese New Year’ | DD2240-100

Deze sneaker heeft in eerste instantie een ogenschijnlijk eenvoudige kleurstelling, met een rood, geel en wit kleurenschema. Maar de Air Jordan 5 Low ‘Chinese New Year’ heeft eigenlijk een tear-away canvas bovenkant die een veel kleurrijker patroon aan de onderkant laat zien!

Door de tear-away bovenkant kan de sneaker op veel verschillende manieren gedragen worden om uw persoonlijke stijl weer te geven! De schoen is ook voorzien van logo’s op de hiel en achter de tong. Achter het gaas aan de mediale zijde is het woord ‘ACTION’ te zien.

De Air Jordan 5 Low ‘Chinese New Year’ wordt op 23 januari om 9 uur ’s ochtends in Nike uitgebracht.

Afbeeldingen door Nike

Air Jordan 1 Low OG ‘Chinese New Year’ | DD2233-001

Deze prachtige sneaker heeft een bovendeel dat niet van het gebruikelijke leer is gemaakt, maar van canvas. Op het bovendeel zijn de toebox, Swoosh en de hiel rood gekleurd. De rest van de sneaker heeft een contrasterende zwarte kleur gekregen.

Beelden van de Os zijn overal bovenin te vinden. Een volledig gekleurde os is te zien op de zwarte achtergrond, terwijl een gouden geborduurde os te zien is op de rode, naast de bloeiende bloemen. Een rood touw met een gouden knoop, lussen rond de enkel in een knipoog naar de Chinese Lucky Knot, symbool voor geluk en voorspoed. Een witte tussenzool en een rode buitenzool ronden de sneaker mooi af.

Hoewel verwacht in februari, de ‘Air Jordan 1 Low OG Chinese New Year’ heeft nog geen exacte releasedatum. Houd een oogje op onze releasekalender om op de hoogte te blijven!

Afbeeldingen door Nike

New Balance 920 ‘Year Of the Ox’ | M920YOX

Een opvallende rode sneaker ter ere van het nieuwe jaar, de New Balance 920 ‘Year of the Ox’ is ook voorzien van prachtige gouden vergulding.

Afbeelding door New Balance

Het ‘N’-logo en de tong zijn voorzien van gouden geborduurde details en de rest van de suède en mesh sneaker is bedekt met een rood en zwart kleurenschema.

Nog geen release datum, maar het wordt verwacht in januari 2021 ergens. Hou onze release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven!

Kung Fu Panda x Reebok Pack

Deze sneakers van Reebok geïnspireerd op de film ‘Kung Fu Panda’ en speciaal uitgebracht om het nieuwe jaar te vieren!

Kung Fu Panda X Reebok Club C 85 | GZ8634
Kung Fu Panda X Reebok Club C 85 | GZ8633
Kung Fu Panda X Reebok Zig Kinetica | GZ8641
Kung Fu Panda X Reebok Instapump Fury | GZ8632
Kung Fu Panda X Reebok Royal Hyperium | H02991

Het Kung Fu Panda x Reebok-pakket is nu verkrijgbaar bij diverse retailers.