Skip to content
Brand

Vier de Nike Air Max lijn met Foot Locker

28 oktober 2023 11:25
Vier de Nike Air Max lijn met Foot Locker

De Nike Air Max lijn is misschien wel de meest iconische collectie van Nike. Van de klassieke Air Max 1 tot aan Air Max 1 Tuned en de OG Air Max Penny – je vindt ze allemaal bij Foot Locker. Bekijk hier de beste Nike Air Max sneakers die nu te verkrijgen zijn bij Foot Locker.

De Nike Air Max collectie omvat alle Nike modellen die de Air Max technologie gebruiken. In 1987 verscheen het Air Max 1 silhouet, een model met een zichtbare Air unit. Sinds het ontwerp van Tinker Hatfield zijn er een hoop dynamische en innovatieve modellen bijgekomen. Denk hierbij aan de Air Max Plus, een model dat recent in diverse colorways exclusief bij Foot Locker verscheen.

Ook de Nike Air Max 90, een silhouet dat in 1990 verscheen, is in diverse colorways bij Foot Locker te verkijgen. De sneaker heeft een ietwat vergrote Air unit in vergelijking met de klassieke Air Max 1. Daarnaast verschijnen de misschien wat minder populaire modellen als de Air Max Excee en de Air Max Pulse zijn te verkrijgen bij Foot Locker.

Bekijk hieronder enkele colorways die je nu kunt scoren bij Foot Locker. Mocht je favoriete paar er niet tussen zitten, klik dan op de button hieronder en bekijk de volledige Nike Air Max collectie bij Foot Locker.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date