Skip to content
Upcoming

Victor Cruz’ Air Force 1 Mid’s releasen binnenkort!

15 november 2018 20:38
Victor Cruz’ Air Force 1 Mid’s releasen binnenkort!

Victor Cruz, een van de eerste pro-atleten die zowel in de sportwereld, als in de sneaker wereld belandde, heeft een interessante plek in de sneakercultuur. Hoewel hij een relatief korte carrière had in de NFL (National Football League), heeft Cruz nog steeds een relatie met de sneaker wereld, dankzij zijn Nike Air Trainer Cruz en zijn speciale Air Force 1 Mid’s. De speciale Air Forces waren oorspronkelijk op de ComplexCon 2017 uitgebracht. Nu staat Cruz weer in de schijnwerpers omdat beide colorways binnenkort zullen worden uitgebracht op Nike SNKRS.

Het model zal in twee colorways gereleased worden. Het witte paar beschikt over getrommeld wit leer afgemaakt met een witte midden en buitenzool. De beige sneakers zijn van zacht suède. Beide colorways hebben een luxe uitstraling dankzij gouden details, die verschijnen op de tong, en op de gesp.

Op 21 zullen ze in NYC uitkomen maar het is nog niet bekend of ze ook in Europa gereleased zullen worden. Houd dus onze pagina goed in de gaten voor meer informatie. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 Mid Victor Cruz

Releasedatum: TBA
Prijs: €175
Stylecode: AO9298-100
Storelist: TBA


Nike Air Force 1 Mid Victor Cruz

Releasedatum: TBA
Prijs: €175
Stylecode: AO9298-200
Storelist: TBA