Skip to content
Upcoming

Verrassende materialen zijn verwerkt op de Air Jordan 1 Low ‘Barely Green’

22 januari 2021 21:30
Verrassende materialen zijn verwerkt op de Air Jordan 1 Low ‘Barely Green’

Jordan Brand teased en kondigt steeds meer releases aan voor komend jaar. We verwachten veel nieuwe colorways voor de Air Jordan 1 High, Mid en Low. Genoeg releases om naar uit te kijken dus! Ditmaal is het een Air Jordan 1 Low, waar we het over gaan hebben. We zien materialen op de sneaker, die we niet vaak tegen komen op een Air Jordan 1 colorway.

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985. Vele colorways die verschenen op de Air Jordan 1 High, zagen we ook op de Low top versie verschijnen. Leuk om te weten is dat de inspiratiebron van het Air Jordan 1 Low silhouet de Nike Dunk was. Beide sneakers zijn begonnen op het basketbal veld en vervolgens uitgegroeid tot ware iconen buiten het veld!

Jordan 1 Low 'Barely Green'

Air Jordan 1 Low ‘Barely Green’ | CZ0776-300

Jordan wisselt het klassieke lederen bovenwerk in voor canvas materiaal. Het canvas zien we in de toebox en aan de zijkanten van de Air Jordan 1 Low. Ook de overlays zijn dit keer niet gemaakt van leer, maar van suède. Beide materialen hebben de verfrissende kleur: ‘Barely Green’ gekregen. De Swoosh, die wel is gemaakt van leer, is zwart gemaakt. Het Jumpman logo, Air Jordan logo op de hiel en de veters hebben een mooie roze kleur gekregen. Dit alles gebeurd op een witte midsole en een lichtgroene outsole. Deze nieuwe colorway lijkt erg op de Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’, die ook net is aangekondigd door Jordan Brand. Dezelfde roze details komen terug op beide sneakers.

De releasedatum van de Air Jordan 1 Low ‘Barely Green’ is nog niet bekend, maar we kunnen de sneaker binnenkort verwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen. Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker content. Hier is nu ook een te gekke giveaway bezig die je niet wil missen!

Jordan 1 Low 'Barely Green'
Jordan 1 Low 'Barely Green'