Skip to content
Sustainability

Veja Sneaker – duurzaam, stijlvol, bijzonder

20 januari 2021 10:30
Veja Sneaker – duurzaam, stijlvol, bijzonder

Dames, wat dacht je van een nieuw paar speciale sneakers? Veja – dat betekent ‘look!’ – illustreert de waarden van het duurzame sneaker merk. Het merk Veja heeft zich de afgelopen jaren met succes gevestigd in de sneaker wereld en overtuigt met zijn cleane designs die vaak veganistisch zijn, onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd en van duurzame materialen zijn gemaakt.

De stijlvolle looks zijn vooral gebaseerd op de jaren ’70, zodat een hippe retro-look en een goede sneakerstijl voldoen aan speciale waarden die de wereld een beetje beter moeten maken. Veja doet hier veel goeds mee en heeft natuurlijk de vinger aan de pols. Vandaag willen we jou kennis laten maken met een aantal frisse sneaker modellen voor vrouwen in prachtige kleuren van Veja.

VEJA Campo Chromefree (wit / roze)

Laten we beginnen met de VEJA Campo Chromefree. Een zeer populaire sneaker van het merk die ook gemaakt is van duurzame materialen. Het bovenwerk is gemaakt van chroomvrij leer, terwijl de voering van biologisch katoen wordt gemaakt en de traditionele ‘V’ op de zijkant van veganistisch suède.

Visueel maakt de sneaker indruk met zijn strakke retro look, die met roze en bordeauxrode details iets bijzonders wordt.

Veja lowtop lace-up

CP051812 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Veja sneaker

VEJA V-10 CWL (wit / paars)

Laten we verder gaan met de VEJA V10 CW. Zoals alle Veja-sneakers is ook dit model in Brazilië onder de eerlijkste werkomstandigheden vervaardigd en is het gemaakt van duurzame materialen. Het cleane, witte bovenwerk is gemaakt van een veganistisch alternatief voor leer en de voering is ook gemaakt van organisch katoen.

De beige zool geeft de sneaker een geweldige retro-look en de gewaagde kleuren verfraaien de Veja sneaker voor vrouwen heel mooi!

Haal de schoenen hier voor 129,95€:

VEJA Urca CWL (zwart / wit)

Het Urca silhouet is een van Veja’s nieuwste looks en brengt duurzaamheid naar een hoger niveau! De sneaker is eigenlijk gemaakt van voedselafval en is een herwerkte, volledig veganistische versie van de populaire V12 van het merk.

Een strakke zwarte look met witte accenten is altijd een goede keuze en met deze duurzame look doe je ook iets goeds.

Haal de Veja sneaker hier voor 129,95€:

Veja sneaker

VEJA Campo Chromefree (wit / groen)

Nu hebben we nog een VEJA Campo Chromefree in een andere kleurstelling voor jou. Ook hier blijft het traditionele, strakke design in het oog springen en wordt het tegelijkertijd een blikvanger dankzij de mooie, kleurrijke details.

Ook hier krijg je een geweldige retro-look in je huis die je gemakkelijk kunt stylen!

Koop deze stijl hier voor 124,95€:

VEJA V-10 Suede (meerkleurig)

Voor iets meer in het oog springend is dit de VEJA V10 Suede. Deze sneaker is ook gemaakt van natuurlijk gelooid suède en andere duurzame materialen. De V10 Suede in multicolour maakt ook indruk met zijn sterke kleurstelling met vele mooie pasteltinten.

Dit model kost 124,95€.

Veja sneaker

VEJA V-12 Leder (wit / roze)

De V-12 Leder van VEJA is ook een zeer populair model van het merk. Het witte bovendeel met beige zool brengt ons retro vibes en een tijdloze look. Tegelijkertijd zorgen de mooie roze details voor mooie accenten.

De Veja V-12 in deze speciale look kost ook 124.95€.

VEJA Esplar Logo Leder (wit / blauw / groen)

Tot slot hebben we de VEJA Esplar Leather voor u. Het bovendeel van deze sneaker is ook gemaakt van fair trade leer en de voering is gemaakt van organisch katoen, terwijl de zool is gemaakt van natuurlijk rubber.

Ook qua uiterlijk heeft de sneaker veel te bieden! Het witte lederen bovendeel is voorzien van een donkere zool en lichtblauwe details. Een geweldige look voor elke dag die gemakkelijk te combineren is.

Veja white Esplar logo

EO022198 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
Veja sneaker

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date