Skip to content
Newsfeed

VEJA opent duurzame flagship store in Berlijn

7 juli 2022 18:33
VEJA opent duurzame flagship store in Berlijn

VEJA is met zijn 17-jarig bestaan nog relatief kort werkzaam in de footwear industrie. Desondanks, heeft het Franse merk zichzelf kunnen positioneren als leider op het gebied van duurzame schoenen. Door al dit succes heeft VEJA nu ook een duurzame flagship store in Berlijn kunnen openen.

VEJA is in 2003 opgericht in Parijs door Sébastien Kopp and François-Ghislain Morillio. Ondanks dat de schoenen hier ontworpen werden, was dit niet de plek waar de sneakers het meeste succes hadden. De eerste stad waar het duurzame schoenenmerk geaccepteerd werd, was Berlijn.

VEJA
VEJA

De flagship store in Berlijn is ontworpen door de Berlijnse architect Gonzalez Haase. In het interieur zijn voornamelijk natuurlijk materialen gebruikt, wat mooi past bij VEJA’s thema van duurzaamheid. Zo zijn de schoenenrekken gemaakt van aarde, eikenhout en beton.

Naast de heren-, dames- en kindersneakers kun je ook nog naar de VEJA winkel in Berlijn gaan om je sneakers schoon te maken en te laten repareren. Want zoals VEJA zegt: “De meest duurzame sneakers zijn degene die je nu al draagt”.

VEJA Store

De duurzame VEJA flagship store in Berlijn opent vanaf 7 juli 2022 zijn deuren.

Volg ook @outfitsbysneakerjagers op Instagram. Hier posten wij alles wat je moet weten over de laatste kledingcollecties.