Skip to content
Newsfeed

Veja introduceert eerste trainingsschoen Impala

29 april 2022 12:00
Veja introduceert eerste trainingsschoen Impala

Veja komt met hun eerste trainingsschoen: de Impala. De sneaker is gemaakt met gerecyclede materialen en is de lichtste schoen die het merk tot nu toe gemaakt heeft. Een opvallend detail is de tussenzool, die voor 60% uit suikerriet bestaat. De Impala is vanaf vandaag bij Veja te verkrijgen.

Veja voegt een nieuw model aan hun collectie toe. De Impala heeft in vergelijking met de voorgaande modellen een sportief silhouet en is het ideale paartje voor workouts, running sessies en bootcamps. Het model is vernoemd naar de antilope. Dit hint naar de snelheid en sierlijkheid van het dier.

De keuze van de naam komt goed terug in het silhouet van de Impala. De upper is gemaakt van soepel mesh, wat gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. De tussenzool bestaat voor 60% uit suikerriet. Voor de buitenzool is er 30% rubber uit het Amazonegebied en 31% rijstafval gebruikt. Dit al maakt het een erg duurzame sneaker.

De diepe groeven in de buitenzool zorgen voor flexibiliteit en grip. Op het middenpaneel komt het Veja logo terug. De sneaker is in vijf verschillende colorways te verkrijgen. De Veja Impala is er voor de mannen en vrouwen en is nu bij Veja te verkrijgen.

Veja Impala
Veja Impala
Veja Impala
Veja Impala
Veja Impala
Veja Impala