Skip to content
Newsfeed

Veja introduceert de WATA II

25 april 2023 15:26
Veja introduceert de WATA II

Als het gaat om duurzaamheid en veganistische alternatieven in de sneakerwereld, loopt Veja voorop. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van het productieproces en breidt zijn assortiment regelmatig uit. Het merk werkt voortdurend met nieuwe technologieën en materialen om zo milieuvriendelijk mogelijke sneakers te produceren.

Nu kunnen we genieten van een nieuw duurzaam product van Veja. Het merk presenteert de WATA II. De sneaker is verkrijgbaar in een hoge en een lage variant. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor ieder wat wils is.

Het bovenwerk van de Veja WATA II is gemaakt van 100% biologisch en regeneratief katoen. Het beroemde V-logo is aangebracht met een zeefdruk op waterbasis. Veja probeert zoveel mogelijk gerecyclede en natuurlijke materialen te gebruiken, zoals het rubber in de middenzool.

Het katoen komt uit Brazilië en Peru. Er wordt op toegezien dat de katoen biologisch en agro-ecologisch is en afkomstig van een landbouw die het bebouwde land verrijkt.

Het nieuwe duurzame model WATA II van Veja is nu al te koop. Als je meer wilt lezen over duurzame sneakers en duurzame modellen wilt ontdekken, ga dan naar onze pagina ‘Sustainable‘. Daar vind je alles wat je moet weten over het onderwerp.

Veja WATA II
Veja WATA II
Veja WATA II
Veja WATA II
Veja WATA II