Skip to content
Newsfeed

Vault by Vans en Patta brengen de ‘Mean Eyed Cat’ collectie terug

5 juli 2021 18:00
Vault by Vans en Patta brengen de ‘Mean Eyed Cat’ collectie terug

Vans en Patta hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. De collectie is een vervolg op de ‘Mean Eyed Cat’ collectie die zij in 2017 hebben uitgebracht.

In de ‘Mean Eyed Cat’ collectie in 2017 zaten twee colorways van Vans’ Old Skool silhouet. Er stonden lange rijen voor de Patta winkel op de Zeedijk. De release was online en in-store te verkrijgen. Online was het razend snel uitverkocht, net als in-store. De resell prijzen stegen enorm.

Op de zijkant van het canvas bovenwerk stond het Patta logo. Op de rand van de middenzool stond ‘Mean Eyed Cat’, de naam van de collectie. Ook op de veters stond deze tekst.

Voor de sneakerheads die nog steeds verdrietig zijn van hun L op deze samenwerking: wij hebben goed nieuws. De ‘Mean Eyed Cat’ collectie komt terug met maar liefst zeven colorways. Bekijk de beelden hieronder.

Patta x Vault by Vans ‘Mean Eyed Cat’ collectie 2021

In de nieuwste ‘Mean Eyed Cat’ collectie zitten zeven verschillende sneakers. De SK8-Hi van Vans komt in drie kleuren: zwart, grijs en wit. De look van de schoen is exact hetzelfde als vier jaar geleden. Het Patta logo groot op de zijkant met de naam van de collectie op de middenzool en veters.

Naast drie SK8-Hi’s zijn er ook vier colorways van het Old Skool silhouet. Wat opvallend is, is dat de zolen zwart zijn ongeacht de kleur van het bovenwerk. De kleuren die namelijk voorkomen op het bovenwerk zijn roze, rood, donkerblauw en beige.

In deze collectie zit niet alleen sneakers, maar dit jaar maken de twee merken hun fans blij met een kledingcollectie. Er zullen drie t-shirts uitkomen. De bedrukking is hetzelfde, alleen de kleuren zijn anders. Op de voorkant van het shirt staat ‘Mean Eyed Cat’ en op de rug het logo van Patta en Vans. Deze shirts komen uit in het zwart, grijs en wit. Daarnaast kan je ook een paar sokken kopen van deze samenwerking.

De Patta x Vault by Vans ‘Mean Eyed Cat’ collectie komt op vrijdag 9 juli uit om 13:00 uur via de site van Patta. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Patta x Vault by Vans
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date