Skip to content
Upcoming

Vapormax Nikeid Optie beschikbaar op Air Max Day

21 maart 2017 12:23
Vapormax Nikeid Optie beschikbaar op Air Max Day

Holy Moly, wat gebeurt er veel deze maand bij Nike. Ook als je groot fan bent van het ontwerpen van je eigen Nike kom je ruim aan bod deze maand. Er is alleen 1 maar: Deze Nike iD is wordt slechts 1 dag aangeboden: Air max day 2017. Dus blok 26 maart alvast in je agenda als je echt een uniek exemplaar wil scoren die je ook nog eens kunt aanpassen aan je eigen wensen.

De Nike iD optie is een multicolour Flyknit in lijn met het hedendaagse Air Max aanbod gecombineerd met het Air CaporMax silhouet. Na het selecteren van de upper kun je veters, swoosh en Air bubble aanpassen aan je eigen wensen. Ook kun je kiezen uit een selectie van afbeeldingen uit de rijke geschiedenis van Nike (inclusief het originele Blue Ribbon Sports logo en Nike Country logo) om je unieke sneaker compleet te maken. Tof hé?

SHOP DE NIKE AIR VAPORMAX ID HIER >>

Zoals je weet wordt zal de nieuwe Air VaporMax deze maand in beperkte oplage worden uitgebracht. Deze Nike iD optie maakt het in ieder geval mogelijk om een realistische kans te maken een paartje te scoren van de meest recente evolutie in de Air Max technologie. Een mogelijkheid die je zelf nog eens kan aanpassen! Nogmaals, je zult alleen in staat zijn om toegang te krijgen tot deze speciale optie op Air Max Day zelf, aanstaande zondag 26 maart. Dus zorg ervoor dat je klaar bent om je unieke exemplaar te scoren. De 27ste ben je te laat!

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.