Skip to content
Upcoming

Vans x Spitfire lente collectie 2018

3 april 2018 11:42
Vans x Spitfire lente collectie 2018

Dit voorjaar werkt Vans samen met het iconische skate merk Spitfire voor een exclusieve schoenencollectie. In het pack worden de volgende silhouetten opnieuw opnieuw ontworpen: de Chima Pro 2, de Kyle Walker Pro, de Era Pro, de AV Rapidweld Pro Lite en de UltraRange Pro.

De Chima Pro 2 komt in een roze colorway. Het bovenwerk is gemaakt van een stevig canvas met suede en een aanwezige branding op de tong. De UltraCush Lit 3D voetbedden zijn zo gemaakt om een lichtgewicht en comfortabel gevoel te geven. Het volgende silhouet, de Kyle Walker Pro, komt in de colorway “Baby Blue”. De sneaker heeft een all-over suede bovenwerk, een witte zool en een witte vans branding. Het pack bevat ook de Pro Era in de colorway “Cardiel/Orange”. Dit model heeft zwarte veters en een feloranje bovenwerk van suede. De AV Rapidweld Pro Lite in “Dress Blues” is ontworpen met donker blauwe mesh details. De laatste in de line-up is het UltraRange Pro silhouet in “Cardiel/Black”, in een compleet zwarte kleur met rode accenten.

Naast de sneakers uit dit pack komen er ook nog bijpassende kledingstukken en accessoires uit! Een tas, t-shirts, caps, een hoodie en een fleecebroek. De Vans x Spitfire collectie zal wereldwijd verkrijgbaar zijn, al staan niet alle sneakers op de Nederlandse Vans site. Of het pack nog compleet online verkrijgbaar zal zijn is dus nog even afwachten, maar we houden je op de hoogte via onze blogs!


Vans x Spitfire Chima Pro 2

Prijs: €94,90
Colorway: Roze
Stylecode: VA3MTIQ2V
Shoplink: Klik hier >>


Vans x Spitfire Kyle Walker Pro

Prijs: €94,90
Colorway: Baby Blue
Stylecode: VA2XSGQ3H
Shoplink: Klik hier >>