Skip to content
Upcoming

Vans wordt de voorjaarshit van 2017!

14 februari 2017 16:32
Vans wordt de voorjaarshit van 2017!


Als je de laatste week goed oplet als je door de stad loopt of een keer in de trein zit kun je zien dat er weer heel veel Vans gedragen wordt. Vans gaat hoe dan ook de voorjaarshit van 2017 worden! Mooi, want we zijn er bij Sneakerjagers ook dol op en hebben een uitgebreid assortiment van Vans voor jullie in onze sneakerzoekmachine.

Wist je trouwens dat Vans sneakers zijn gecreëerd door een Nederlander in 1966? Paul van Doren opende zijn eerste winkel in Anaheim in Californië. Klanten konden daar hun favoriete paartje kiezen om ze vervolgens de volgende dag te kunnen ophalen. Dit werd met name gedaan door skateboarders vanwege de geweldige grip van de schoen. In 1982 kwam de film “fast times at ridgemont high” uit en kreeg Vans wereldwijde aandacht. De uitbreiding van stijlen als slip on, skateboarding en old school zijn inmiddels klassiekers.

Bij Sneakerjagers viel ons oog op drie nieuwe kleurstellingen van de OG Authentic LX. Drie versies met two-tone uitvoering. De kleurstellingen met de naam Cumin, Olive en Storm Blue zijn clean en eenvoudig uitgevoerd met een combinatie van canvas, suede en visgraat structuur. Een witte culvanized tussenzool geeft een mooi contrast. Uiteraard ontbreekt de originele branding op de hiel niet en maakt het plaatje compleet. Dus wil je opvallen tussen de nieuwe Vans hype dit voorjaar is dit de kans om een paartje van deze unieke OG Authentic LX te kopen.

De komende weken en maanden zullen we jou goed op de hoogte houden van alle nieuwe Vans realeses. Wij hebben vet veel zin in het komende voorjaar!

Hou onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer foto’s en info. We keep you posted!