Skip to content
Where to Cop

Vans Design Assembly-collectie

28 februari 2018 17:04
Vans Design Assembly-collectie

‘Vans Design Assembly’

Na een samenwerking met SpongeBob SquarePants introduceert Vans nu een breed assortiment aan dameskleding, accessoires en sneakers. De Vans Design Assembly-collectie combineert iconische elementen van het merk met streetwear-flair.

Gebruik makend van de historische archieven van Vans, richtten de ontwerpers van Vans de collectie op silhouetten met het logo van de Legend Stamp op de tees en fleece uit de jaren ’90. Ontwerpers hebben oversized pasvormen, kleuren en details toegevoegd aan originele silhouetten. Om op die manier een ​​modernere look te creeën.

De collectie

De collectie 6 paar sneakers. Er zijn drie verschillende modellen verkrijgbaar: Vans Authenic, Vans Old Skool en Vans Sk8-hi. De Boulder Top met een geborduurd skateboardlogo, de Boulder Pullover gemaakt in premium Franse badstof en de Legend Stamp-crew en hoodies met het vintage “Off The Wall” logo op de borst. De collectie wordt compleet gemaakt met T-shirts, jurken, rugzakken en hoeden. Beschikbaarheid voor de Design Assembly-collectie begint in maart bij Vans-winkels en online. Waar dat is nog niet duidelijk. Als jij zeker wil weten waar deze collectie verkrijgbaar zal zijn, houd dan onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alle producten van de Design Assembly collectie.