Skip to content
Upcoming

Vans komt met een nieuwe collectie, het Calf Hair Pack!

18 juli 2018 14:39
Vans komt met een nieuwe collectie, het Calf Hair Pack!

Na de release van de Vans x Size? ‘Pony Hair’ pack heeft Vans de smaak te pakken gekregen op het gebied van premium materialen en het populaire pony hair materiaal. Voor de volgende release krijgen de Era, Sk8-Hi, Half Cab en Slip-On de Calf Hair make-over!

Het is voor Vans niet nieuw om gebruik te maken van premium materialen op hun klassieke en iconische modellen. Voor de Vans Calf Hair pack wordt er ingespeeld op drie colorways die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen.

De sneakers

 Zoals we al hadden genoemd bestaat het pack uit vier bekende Vans modellen, de Era, Slip-On, Half Cab en de Sk8-Hi. De colorways van de modellen verschillen wel van elkaar.

Bij de Sk8-hi is er gebruik gemaakt van een zwarte lederen upper die doorloopt tot de neus. Het grote zijpaneel is voorzien van een luipaarden print. Om alles goed in contrast te brengen is er een wittte doodle over de dierenprint geplaatst in combinatie met een witte midsole en witte laces.

De Era zijn in tegenstelling tot de Sk8-hi’s gemaakt van een witte upper. De toebox, mudguard en de heel zijn gemaakt van een witte dierenprint met luipaard vlekken. Uiteraard is er bij dit model ook gebruik gemaakt van premium materialen en Calf Hair voor de dierenprintjes.

Het laatste model, de Slip-on, hebben net zoals de Sk8-hi’s een zwarte upper. Bij deze variant is echter de complete voorkant in Calf hair uitgevoerd. De kleuren zijn afgeleid op het klassieke ‘checkboard’ patroon, dit keer alleen in zwart/lichtbruin.


Vans SK8-Hi ‘Calf Hair’

Color: Multi/True White
Stylecode: VN0A2XSBUCG
Shoplink:Vans Slip On ‘Calf Hair’

Color: Checkerboard/True White
Stylecode: VN0A38F7U76Vans Era ‘Calf Hair’

Color: Leopard/True White
Stylecode: VN0A38FRU8J