Skip to content
Newsfeed

Vans en BAPE komen met een uitgebreide collectie

21 februari 2022 16:00
Vans en BAPE komen met een uitgebreide collectie

Vans en BAPE komen samen en brengen een uitgebreide collectie uit. Beide merken delen de streetwear cultuur en brengen dit dan ook naar voren in de collectie. In de capsule komen twee sneakers en een paar kleding items naar voren. De collectie wordt op 26 februari 2022 gereleased bij Vans.

Vans en BAPE komen opnieuw samen. De twee namen hebben in het verleden al eerder samengewerkt en komen nu met een uitgebreide collectie. Het Japanse streetwear merk geeft de klassieke silhouetten van Vans een make-over. Zo komt het bekende ABC camo-print terug op de modellen.

In de collectie komt de Vans Sk8-Hi en de Old Skool. De Sk8-Hi combineert de kleuren geel, blauw, groen en roze. De sneaker heeft een asymmetrische look. Zo heeft de rechterschoen een gele upper en is deze van suède. De linkerschoen heeft daarentegen een blauwe upper en combineert de kleuren roze en wit.

De Old Skool kleurt groen en heeft het ABC camo-print op de zijkant. De upper kleurt olijfgroen en is van suède. De golvende lijn op het middenpaneel kleurt wit, evenals de veters.

Ook komt de collectie met vier shirts. Hierop zijn de logo’s van beide merken gezet. Het ene shirt heeft een basic zwarte look met beide logo’s op de linkerborst. Op het tweede shirt zijn de Sk8-Hi’s uit de collectie gedrukt. Beide designs zijn ook in het wit te verkrijgen.

De collectie wordt op 26 februari 2022 bij Vans gereleased.

Vans x BAPE
Vans x BAPE
Vans x BAPE
Vans x BAPE Old Skool
Vans x BAPE Sk8-Hi
Vans x BAPE
Vans x BAPE
Vans x BAPE
Vans x BAPE
Vans x BAPE
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date