Skip to content
Upcoming

Vans brengt een toffe collectie uit met National Geographic

28 mei 2020 15:01
Vans brengt een toffe collectie uit met National Geographic

Vans is ontzettend druk met hun voorjaar samenwerkingen, en hebben al samen gewerkt met Taka Hayashi. Nu is het de beurt aan een nogal bijzondere samenwerking, Vans gaat namelijk de werken met het televisienetwerk National Geographic. Het is zacht gezegd nogal een onverwachte samenwerking. Het is dan ook een mix van de kenmerkende Vans modellen. Gecombineerd met unieke, door dieren en natuur geïnspireerde grafische behandelingen. Ze zullen meerdere modellen uitbrengen, en dat al op 1 juni. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

National Geographic x Vans

De ontwerpen zijn verwerkt op Slip-On en Authentic silhouet, en ze vertellen interessante achtergronden van Groenlandse ijsgletsjers en oceaan water gevuld met een grote vissen. De Old Skools houden zich aan het eerder genoemde dierenmotief. De panelen van het model word versiert door de Mexicaanse grijze wolf en boomkikkers met rode ogen. Ook is er bij één van de modellen gekozen voor een sneaker die tijdschriftomslagen heeft. Die zijn over de hele sneaker verspreid. De Sk8-Hi heeft een wat minder heftig uiterlijk gekregen. Die heeft simpelweg alleen de NG- branding gekregen die terug te zien zijn bij hielen.

Release info

Nog heel even, 1 juni zullen ze verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers. Er zijn verschillende modellen en elk heeft zo zijn eigen colorway gekregen. Wat we wel kunnen zeggen, ze zijn stuk voor stuk bijzonder. De prijzen verschillen nog een beetje, maar alle informatie vind je hieronder. Kan je gelijk zien wat voor een gave colorway elk model heeft gekregen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

National Geographic X Vans Old Skool 'Animals'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS OLD SKOOL ‘FROG’ | VN0A4U3BWK61

National Geographic X Vans SK8-Hi 'National Geographic'

VN0A3TKPXHP1 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS SK8-HI ‘NG’ | VN0A3TKPXHP1

National Geographic X Vans Era 'Covers'

VN0A4U39WJZ1 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders

ERA ‘COVERS’ | VN0A4U39WJZ1

National Geographic X Vans Classic Slip-On 'Glacier'

VN0A4U38WT31 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS CLASSIC SLIP-ON ‘GLACIER’ | VN0A4U38WT31

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS AUTHENTIC ‘OCEAN’ | VN0A2Z5I0021

National Geographic X Vans Authentic 'Ocean'